Novice

Bi predstavil eno od svojih zanimivih potovanj?

datum objave | 03. januarja 2019
4674

Imaš v rokavu zanimive zgodbe in dogodivščine s potovanj? Pripravi svoje najboljše fotografije, strni vtise in vse skupaj predstavi na naših potopisnih srečanjih, ki se odvijajo vsako drugo sredo. Nagradili te bomo z bonom v vrednosti 40 €.

Če te znanci kar naprej prosijo, da jim poveš kaj o svojem zadnjem popotniškem podvigu, te vabimo, da svoje dogodivščine predstaviš malce širši publiki. Naša srečanja so zelo priljubljena in dobro obiskana, zato boš zagotovo imel veliko radovednih udeležencev, ki bodo z veseljem prisluhnili tvojim izkušnjam.

Piši nam na potopisi@nomago.si in dogovorili se bomo za termin, ko boš postal zvezda potopisnega predavanja. 🙂 

Potopisna predavanja potekajo vsako drugo sredo v mesecu ob 19. uri v popotniški kavarni STA Travel Cafe v središču Ljubljane. Za pripravo predavanja potrebuješ le svoj prenosni računalnik in predstavitev s fotografijami, za vse druge tehnične pripomočke bomo poskrbeli mi!

Veselimo se tvojih popotniških doživetij!

Želiš ostati v stiku z našimi novostmi in drugimi obvestili? Vpiši svoj e-naslov in enkrat do dvakrat na mesec te bodo v tvojem nabiralniku čakale informacije o zanimivih in ugodnih potovanjih.

IZBERI SI NOVICE ZASE