All we do is travel
zgodbe o potovanjih
NajNajNaj
12687
10. november 2020
Kako izgleda bucket list pravega popotnika?

Želiš obiskati vse kontinente? Si ogledati vsa čudesa sveta? Se naučiti novih jezikov? Zastavljenih ciljev na tvojem "to do" seznamu je nešteto, med njimi pa ne sme manjkati ...

še več zgodbe
NajNajNaj
14875
09. november 2020
TOP 10 knjig za prave popotnike

Na svetu je ogromno dobrih knjig, ki so odlični spremljevalec na potovanju ali pa nas k potovanjem spodbudijo. Preveri, kateri 10 brezčasnih zgodb se je znašlo na našem TOP seznamu!

še več zgodbe
Nomago nasveti
21119
02. november 2020
Najboljše destinacije za solo popotnike in popotnice

Zbiraš pogum, da se odpraviš na prvo solo potovanje? Preveri, katerih je 10 najprimernejših destinacij za tak način potovanja.

še več zgodbe
Vodniki
20227
12. oktober 2020
Kam za jesenske počitnice? Na roadtrip po Italiji!

Bližajo se prvomajske počitnice in če potrebuješ idejo za zadnji hip, imamo zate nekaj odličnega: odpravi se na roadtrip po Italiji! Vožnja z avtom po Italiji je prava paša za oči, saj jo prepredajo zasneženi vršaci, slikovite obalne ceste, romantična jezera in zgodovinska mesta. Ceste so sicer večinoma dobro vzdrževane, a ponekod vendarle zahtevne, predvsem pa se je treba navaditi na včasih turistom ne najbolj prijazno označevanje. Priporočamo ti nekaj variant izletov, ki jih lahko opraviš v lastni režiji, z (najetim) avtom, saj tako najbolje izkoristiš vse, kar Italija ponuja.

še več zgodbe
Nomago nasveti
15419
24. avgust 2020
14 pametnih nasvetov, kako potovati poceni

Se tudi tebi zelo pogosto zgodi, da odlašaš in odlašaš s potovanjem zato, ker se ti zdi, da moraš vedno, kadar kam greš, zapraviti celo premoženje? No, naj te razveselimo - potovati se da tudi z omejenim proračunom in mi smo pripravili nekaj nasvetov, kako.

še več zgodbe
Tips&Tricks
17687
22. julij 2020
11 nasvetov, kako se naučiti kateri koli jezik

Te mika, da bi se naučil še kakega novega jezika? Nikoli ni prepozno. Luca Lampariello govori kar 11 jezikov in je pravi naslov za “jezične” nasvete.

še več zgodbe
Prelistaj brošure s potovanji
up