All we do is travel
zgodbe o potovanjih
Nomago nasveti
501
19. februar 2020
Vse o potovanju v Gruzijo

Ne glede na to, kam v Gruzijo se odpraviš, lahko pričakuješ pravo pustolovščino. Gruzijska neokrnjena narava je veličastna paša za oči, mesta pa kar kipijo od kulturnih in zgodovinskih znamenitosti. In če te zanima vinska in kulinarična ponudba, si na pravem mestu.

še več zgodbe
NajNajNaj
10403
12. februar 2020
Romantično potovanje za začetek leta?

Kaj, če bi si po dolgem januarju privoščil nekaj drugačnega? Morda romantično potovanje s svojo boljšo polovico? Naredili smo izbor sedmih destinacij, ki kar kipijo od romantičnega vzdušja!

še več zgodbe
Delo v tujini
7534
10. januar 2020
7 razlogov za delo v tujini

Te res moramo prepričati, da se odpraviš na delo v tujino? Če se še kar odločaš, te morda prepriča naslednjih nekaj razlogov. ZDA, Kanada, Nova Zelandija, Avstralija ter druge države že čakajo nate!

še več zgodbe
Tips&Tricks
644
28. november 2019
Popotniški nasveti za obisk Velikonočnega otoka

Sanjaš o tem, da bi enkrat obiskal Velikonočni otok in si ogledal mistične moae? Preden se podaš na pot, si preberi nasvete Bojana in Sandre, ki sta 1 leto potovala po svetu.

še več zgodbe
Tips&Tricks
12253
07. oktober 2019
Kako potovati samo z ročno prtljago

Če potuješ 1 mesec, 1 teden ali pol leta - vse stvari, ki jih potrebuješ, lahko vedno spakiraš v ročno prtljago. Ja, vse! Poleg ostalega je prednost potovanja z ročno prtljago tudi prihranek pri ceni ...

še več zgodbe
Tips&Tricks
11333
21. julij 2019
8 izgovorov, ki te zadržujejo pred potovanjem, pa te ne bi smeli!

Poznamo tisoč in en razlog, zakaj se veliko ljudi ne odloči za potovanja, sploh če govorimo o tistih nekoliko daljših. Skrbi te, kaj bo s službo, kaj pa, če te kdo oropa, ali se zgodi še kaj hujšega? Le kaj bo rekel partner, in kaj če ne bo hotel zraven? Danes predstavljamo nekaj najbolj pogostih izgovorov, ki večino zadržujejo pred odkrivanjem sveta, pa jih ne bi smeli!

še več zgodbe
Prelistaj brošure s potovanji
up