Vodniki
5982
21. avgusta 2019
10 razlogov, da se odpraviš v Kijev in se vanj zaljubiš

Prestolnica Ukrajine s skoraj tremi milijoni prebivalcev je izjemno mesto z magičnim vzdušjem, zanimivo zgodovino in divjim nočnim življenjem. Če Kijeva še nisi obiskal, je zdaj pravi čas, da se odpraviš tja in ... se vanj zaljubiš. Če potrebuješ še nekaj prepričevanja, pa smo zbrali 10 razlogov za obisk.

še več zgodbe
NajNajNaj
586
20. avgusta 2019
Top destinacije za joga oddih, ki nahrani dušo in telo 

Po celoletnem vrvežu vsakdana, polnega najrazličnejših obveznosti in konstantne spletne povezanosti, je odmik od običajnega postal še pomembnejši. To, da si prek mobilnega telefona dosegljiv ves čas, vpliva na tvoj notranji mir, čeprav se tega zaradi prezaposlenosti morda sploh ne zavedaš. Postavi sebe na prvo mesto in odpotuj na eno od »zen destinacij«, ki bodo umirile in nahranile tvojo dušo.

še več zgodbe
Vodniki
13988
16. avgusta 2019
10 razlogov za potovanje na Filipine

Če si poskusiš zamisliti tropski paradiž, si boš najbrž predstavljal nekaj podobnega Filipinom: fantastična narava, prijazni ljudje in zelo pestra ponudba aktivnosti.

še več zgodbe
NajNajNaj
3865
14. avgusta 2019
10 najlepših mostov na svetu

Arhitektura vedno močno zaznamuje mesta - predstavljaj si Paris brez Eifflovega stolpa ali Barcelono brez Gaudíja. Še večji pečat pa na mestih pustijo mostovi, saj niso zgolj znamenitost, ampak hkrati povezujejo ljudi med seboj. Oglej si seznam 10 mostov, preko katerih se moraš nekoč sprehoditi ali zapeljati tudi ti, če se še nisi.

še več zgodbe
Tips&Tricks
170
13. avgusta 2019
Kako ti lahko Nomago pomaga na tvojem potovanju?

Veš, kaj vse počnemo? Poskrbimo lahko za vse vidike tvojega potovanja – od priprav na potovanje, poti do letališča do dejanskega potovanja, pa naj bo to poslovno potovanje, poletni dopust z družino ali raziskovanje oddaljene dežele.

še več zgodbe
Tips&Tricks
5776
09. avgusta 2019
Na dolgo pot z majhnimi otroki? Zakaj pa ne.

Popotniška mami Saša Praček je prepričana, da si popotnik za vedno - tudi, ko imaš otroke. Stil potovanja se sicer spremeni, a saj se spremeni tudi siceršnje življenje. Torej - ni druge, kot da starši, ki ste bili, preden ste postali starši, zagrizeni popotniki, tudi sedaj, ko imate otroke, spakirate kovčke in se odpravite na pot. Za dobro voljo vseh pa upoštevajte Sašine nasvete. ;)

še več zgodbe
Prelistaj brošure s potovanji
up