All we do is travel
zgodbe o potovanjih
Nomago nasveti
7435
21. februar 2020
7 razlogov, zakaj je poletni kamp najboljša izbira za počitnice

Več kot deset milijonov ameriških otrok gre v kampe vsako poletje. Poletni kampi so v ZDA tradicija že več kot 150 let in otroci imajo ogromno razlogov, da se odločijo za tovrstne počitnice. Ali si vedel, da se en tak tipičen ameriški kamp nahaja le nekaj ur vožnje stran? To je Camp ...

še več zgodbe
Tips&Tricks
606
20. februar 2020
Pridi z nami »na lepše« in razišči Slovenijo

Slovenija je s svojo velikostjo idealna za vse bolj trendovsko »dompustovanje« ali »staycation« – preživljanje dopusta doma z dnevnimi izleti v bližino. Če še nimaš ideje, kako preživeti vikend, dopust ali počitnice, imamo nekaj luštnih predlogov.

še več zgodbe
Nomago nasveti
501
19. februar 2020
Vse o potovanju v Gruzijo

Ne glede na to, kam v Gruzijo se odpraviš, lahko pričakuješ pravo pustolovščino. Gruzijska neokrnjena narava je veličastna paša za oči, mesta pa kar kipijo od kulturnih in zgodovinskih znamenitosti. In če te zanima vinska in kulinarična ponudba, si na pravem mestu.

še več zgodbe
Nomago nasveti
12706
13. februar 2020
Kako draga je Japonska in kako jo prepotovati poceni (ali vsaj po sprejemljivi ceni)?

Si že razmišljal, da bi obiskal deželo nindž in samurajev, meko tehnologije, užival v odlični hrani, se potepal po Japonskih Alpah, obiskal starodavne templje in gradove ali pa se izgubil na ulicah urbanega Tokia? Te je odvrnilo prepričanje, da je Japonska draga?

še več zgodbe
NajNajNaj
10403
12. februar 2020
Romantično potovanje za začetek leta?

Kaj, če bi si po dolgem januarju privoščil nekaj drugačnega? Morda romantično potovanje s svojo boljšo polovico? Naredili smo izbor sedmih destinacij, ki kar kipijo od romantičnega vzdušja!

še več zgodbe
Okusi sveta
374
07. februar 2020
Kakšno pico ti postrežejo po svetu?

Poskusil si že številne različice. Nikoli se je ne naveličaš. Če kalorije ne bi obstajale, bi lahko do konca življenja jedel samo to. A niso vse enako dobre, pa tudi okusi so seveda različni. Imaš najraje tanko testo, na njem pa okusno mocarelo, baziliko in paradižnikovo omako ali raje ...

še več zgodbe
Prelistaj brošure s potovanji
up