Vodniki
4245
15. februarja 2019
10 stvari, ki jih moraš videti in početi v Tokiu

Tokio je živahen, eleganten, dobro organiziran, starodoben in futurističen obenem. V tej metropoli z nepričakovanim tradicionalnim pridihom živi 13 milijonov ljudi, je pa eno najbolj očarljivih mest na svetu. Venomer spreminjajoče se mesto ponuja neverjetna doživetja in en sam obisk ne bo dovolj, da ga zares doživiš. Pa vendar – ponujamo ti naš izbor 10 najbolj zanimivih stvari, ki si jih poskusi ogledati ob svojem naslednjem obisku tega mesta v deželi vzhajajočega sonca.

še več zgodbe
Nomago nasveti
73
14. februarja 2019
Avtomobilov je preveč – peljimo se z avtobusom!

Da je avtomobilov na cestah odločno preveč, čivkajo že vrabci. Še posebej pa je preveč tistih avtomobilov, v katerih se vozi le ena oseba. Mi ti predlagamo, da se v službo, šolo ali na potovanje čim pogosteje odpraviš z avtobusom, avto pa naj ostane doma. V nadaljevanju ti predstavljamo kar nekaj prednosti vožnje z avtobusom.

https://potovanja.nomago.si/avtomobilov-je-prevec-peljimo-se-z-avtobusom/

še več zgodbe
Vodniki
11372
13. februarja 2019
Skriti biseri Tajske

Tajska letno privablja največ turistov v celotni jugovzhodni Aziji. Nič čudnega, saj je znana po gostoljubnosti, odlični hrani, dih jemajoči naravi, privlačnih templjih in zanimivih starih kraljestvih.

še več zgodbe
Novice
61
12. februarja 2019
Valentinova nagradna igra: osvoji dnevnik za pare

Obožujemo solo potovanja, a ne moremo zanikati, da imajo pustolovščine v dvoje prav poseben čar. Ustvarjanje skupnih spominov na drugem koncu sveta in rama, na kateri lahko zadremaš, ko si 10.000 metrov nad tlemi, je vse, kar si na poti včasih želimo. Mojstri ljubezenskih modrosti celo pravijo, da šele na daljšem potovanju zares spoznaš, kako

https://potovanja.nomago.si/valentinova-nagradna-igra-osvoji-dnevnik-za-pare/

še več zgodbe
Vodniki
9540
07. februarja 2019
Kam peljati svojo boljšo polovico za valentinovo?

Bliža se praznik zaljubljencev in čas za romantiko. Že veš, kako boš presenetil svojo boljšo polovico? Če jo želiš pustiti brez besed in ji pričarati najboljše možno valentinovo, beri dalje in upoštevaj naš nasvet.

še več zgodbe
NajNajNaj
8890
06. februarja 2019
50 najlepših destinacij v Afriki

Razlogov za obisk Afrike je nešteto - od prelepe narave, zanimivih kultur, vznemirljivega živalskega kraljestva ter do visokih gora, širnih savan in vrveža polnih mest. Ker pa so slike vredne več kot besede, si oglej 50 slikovitih razlogov, zakaj se mora Afrika znajti tudi na tvojem seznamu.

še več zgodbe