All we do is travel
zgodbe o potovanjih
Vodniki
15404
30. september 2020
Narodni parki, ki so najlepši v jeseni

Jesen je idealen čas za obiskovanje narodnih parkov, saj takrat zažarijo v jesenskih barvah, gneče ni, temperature pa so ravno pravšnje za pohodniške izlete. Priporočamo ti obisk 8 nacionalnih parkov s celega sveta, tako da ti izbire res ne more zmanjkati. Kam se boš odpravil najprej?

še več zgodbe
NajNajNaj
5684
27. september 2020
Jesen je čas za vinska popotovanja!

Oktober in november sta meseca trgatev, ki ju vsi pravi oboževalci vina težko pričakujejo. Kaj pa, če bi letošnjo trgatev doživel v tujini? Predstavljamo najbolj priljubljene vinske regije v Evropi - za katero se boš odločil?

še več zgodbe
Nomago zabava
5165
25. september 2020
Kako pomanjkanje potovanj vpliva na nas?

Na našem Instagram profilu smo pripravili anketo o vplivu pomanjkanja potovanj na nas. Te zanima, kakšne rezultate smo dobili?

še več zgodbe
NajNajNaj
12539
24. september 2020
7 najboljših trekingov na svetu

Ni prav veliko športov, za katere imamo opremo vedno s seboj, zato je hoja vse bolj priljubljena. Ker te lahko noge popeljejo še marsikam drugam kot le po stopnicah letala, te tokrat vabimo na nekaj najboljših trekingov na svetu.

še več zgodbe
Vodniki
8965
24. september 2020
6 najlepših in najbolj oddaljenih krajev na svetu

Svet se vedno bolj krči in včasih se zdi, kot da se nimamo več kam resnično umakniti in zbežati proč od vsega. Ampak še vedno obstaja nekaj krajev, ki se nahajajo izven utrjenih turističnih poti in svojo lepoto in privlačnost ohranijo ravno zaradi svoje težke dostopnosti.

še več zgodbe
Nomago nasveti
1139
22. september 2020
Popotniki, ki jim je mar za planet

Se tudi ti včasih znajdeš v precepu – potovati ali varovati okolje? Ali pa te ta vidik potovanj sploh ne zanima in skočiš na prvo letalo, na cilju pa niti pomisliš ne na vpliv, ki ga imajo tvoji odpadki?

še več zgodbe
Prelistaj brošure s potovanji
up