Nomago nasveti
608
19. aprila 2019
Kako se izogniti neetičnim turističnim aktivnostim, ki vključujejo živali?

Vse pogosteje se med popotniškimi cilji znajde tudi srečanje s katero od eksotičnih živali. Žal se med iskanjem zanimivih doživetij in nove profilne fotke pogosto pozabi na dobrobit živali.

še več zgodbe
Tips&Tricks
245
16. aprila 2019
Kako poletni kampi pripomorejo k razvoju otrok in najstnikov?

Vsak starš si svojega otroka želi čim bolje pripraviti na samostojno življenje. Soočanje z različnimi situacijami, bivanje v novem okolju in spoznavanje novih prijateljev so najboljši učitelji, ki si jih lahko zamislite. Izkušnje so dragocene, saj si tisto, kar občutimo na lastni koži, najbolj zapomnimo in se iz tega največ naučimo. So tvoji otroci radovedni in imajo radi izzive?

še več zgodbe
Novice
351
12. aprila 2019
Nagradni kviz: podarimo 7 povratnih vozovnic za shuttle do letališč!

Shuttle Nomago te zapelje tudi do … ? Odgovori na enostavno vprašanje in sodeluj v nagradni igri! Nagradili bomo kar 7 srečnežev, ki bodo prejeli povratno vozovnico za udoben shuttle do letališča.

še več zgodbe
Tips&Tricks
214
11. aprila 2019
Pridi z nami »na lepše« in razišči Slovenijo

Slovenija je s svojo velikostjo idealna za vse bolj trendovsko »dompustovanje« ali »staycation« – preživljanje dopusta doma z dnevnimi izleti v bližino. Če še nimaš ideje, kako preživeti prvomajske počitnice, imamo nekaj luštnih predlogov.

še več zgodbe
Nomago nasveti
906
10. aprila 2019
15 pustolovščin, ki si jih moraš privoščiti v življenju

Skoraj vsak popotnik ima svoj seznam doživetij, ki bi jih rad izkusil v življenju. Morda bo to preizkušanje ulične hrane v Stockholmu ali ogled muzikala na Broadwayu ali pa kakšna dogodivščina na prostem, ki so nam še posebej ljube.

še več zgodbe
Novice
8808
09. aprila 2019
Ego potovanja – ali potujemo zaradi družbenih omrežij ali zaradi sebe?

Definicija ego potovanj bi lahko bila »narcisoidna potovanja moderne dobe«. Kaj je razlog za to, da je v zadnjih letih število potovanj in nakupov letalskih vozovnic in namestitev tako naraslo? Si mladi dejansko želijo doživeti avanture in pridobiti nove izkušnje ali enostavno potujejo zaradi objavljanja fotografij na družbenih omrežjih? Če je odgovor slednje, potem je »krivec« v največji meri Instagram in ostala družbena omrežja. In cilj? Krepitev lastnega ega.

še več zgodbe
up