All we do is travel
zgodbe o potovanjih
Nomago nasveti
1797
12. avgust 2020
15 pustolovščin, ki si jih moraš privoščiti v življenju

Skoraj vsak popotnik ima svoj seznam doživetij, ki bi jih rad izkusil v življenju. Morda bo to preizkušanje ulične hrane v Stockholmu ali ogled muzikala na Broadwayu ali pa kakšna dogodivščina na prostem, ki so nam še posebej ljube.

še več zgodbe
Nomago nasveti
2117
11. avgust 2020
Ne fotografiraj se s tigrom

Marsikateri popotnik je tudi ljubitelj živali in ga  na potovanje zmami tudi možnost, da bo lahko v živo videl svojo najljubšo divjo žival. Vendar pa kopanje s sloni ali delfini, hranjenje tigrov ali selfiji z njimi, plesoči medvedi in druge turistom namenjene atrakcije z živalmi za ...

še več zgodbe
Ali ste vedeli?
2081
10. avgust 2020
Zakaj ženske pogosteje potujejo same kot moški?

Se ti je kdaj zazdelo, da na potovanjih opaziš več žensk, ki potujejo same, kot moških? No, ni se ti le zdelo – kar nekaj raziskav potrjuje, da se ženske pogosteje odločijo za solo potovanje. Ženske imajo več sredstev in manj obveznosti kot v preteklosti, potovanja pa so vse bolj ...

še več zgodbe
Vodniki
419
06. avgust 2020
Zakaj moraš čim prej na Ciper

Simpatične vasi, starodavne ruševine, neverjetna kulinarika, prijazni domačini in bogata narava so razlogi - vse to so razlogi, zakaj se popotniki neprestano vračajo na Ciper.

še več zgodbe
Iz prve roke
342
05. avgust 2020
Gremo na Poljsko

Si že obiskal Poljsko? V današnji objavi ti Lara pove, zakaj se je odločila za obisk te velikokrat spregledane države in zakaj jo je ta tako navdušila, da se bo zagotovo še vrnila.

še več zgodbe
Nomago nasveti
6189
04. avgust 2020
Kako spakirati za na jadranje?

Poletje je odlična priložnost za jadranje. Dopust sredi morja, stran od glasnega mestnega vrveža in v družbi najboljših prijateljev. Se sliši mikavno, kajne? Če se odpravljaš na jadranje tudi ti, preveri, kaj moraš vzeti s seboj.

še več zgodbe
Prelistaj brošure s potovanji
up