All we do is travel
zgodbe o potovanjih
NajNajNaj
5312
14. julij 2020
11 evropskih krajev, v katere se odpravi letos poleti

Poletje zna biti za potovanje v »tople kraje« malo prevroče, zato predlagamo, da se namesto na sanjsko obalo odpraviš raziskovat domači kontinent. Pozimi so sploh v severnejših predelih dnevi prekratki za pravo popotniško doživetje, mesta pa poleti ozelenijo in kipijo od različnih poletnih ...

še več zgodbe
Okusi sveta
8426
13. julij 2020
Grški gyros

Če si ljubitelj prekrasne Grčije, tamkajšnjih čudovitih plaž in, kot spada zraven, seveda tudi okusne grške hrane, ti bo današnji recept, ki ga predstavljamo v naši rubriki z imenom "Okusi sveta", še posebej všeč.

še več zgodbe
Vodniki
312
07. julij 2020
Islandija

Si eden tistih popotnikov, ki jih najbolj navduši divja narava, malo ljudi in hlad tudi sredi poletja? Potem je Islandija gotovo na tvojem seznamu potovalnih želja. Poleg moderne in svetovljanske prestolnice Reykjavika se po obalah vrstijo mala mesteca in ribiške vasice, medtem ko v notranjosti ...

še več zgodbe
Okusi sveta
7383
04. julij 2020
Koktajli, s katerimi boš to poletje navdušil svoje goste

Poletje je super čas za mešanje osvežilnih koktajlov, zato ti danes predstavljamo nekaj letošnjih najbolj trendi napitkov, s katerimi lahko presenetiš svoje prijatelje.

še več zgodbe
Okusi sveta
6063
29. junij 2020
Postani šef žara

Ko pomislimo na poletne počitnice nekje na morju, seveda pomislimo tudi na žar in sveže pečene dobrote. Zato ti danes podajamo nekaj nasvetov, kako to poletje postati pravi kralj žara.

še več zgodbe
NajNajNaj
468
24. junij 2020
Na izlet po Sloveniji

Topli vikendi, polni sonca, so kot nalašč za odkrivanje lepot Slovenije. Naša majhna dežela je izjemno barvita in raznolika, zato nam sploh ni treba daleč, če se želimo nadihati svežega zraka in naužiti sončnih žarkov.

še več zgodbe
Prelistaj brošure s potovanji
up