NajNajNaj
63
18. junija 2019
6 najbolj zanimivih otokov, kamor se lahko letos odpraviš na počitnice

Si tudi ti med tistimi, ki si pravega dopusta ne morejo predstavljati brez morja in peščenih plaž? Pa brez deskanja in potapljanja? Že načrtuješ naslednje potovanje na katero od rajskih plaž? No, izbrali smo nekaj otokov, ki te zagotovo ne bodo razočarali.

še več zgodbe
Delo v tujini
653
14. junija 2019
Zakaj sem se odločila za poletno delo v ZDA

Nemalokrat se v zimskem času, ko se dolgi temni dnevi vlečejo v nedogled, sončnim žarkom pa megla vztrajno že več dni zapored preprečuje, da bi posijali v glave nejevoljnih ljudi, v nas prebudi občutek, da je treba nekaj spremeniti. To ne pomeni, da je s tem, kar trenutno počnemo, karkoli narobe, sploh ne. Pri meni

https://potovanja.nomago.si/zakaj-sem-se-odlocila-za-poletno-delo-v-zda/

še več zgodbe
NajNajNaj
369
12. junija 2019
Za poročno potovanje izberi Maldive

Maldivi so raj na zemlji. Ta niz koralnih otokov z nebeško modrim morjem, vedno visokimi temperaturami in nizko količino padavin ter bungalovi nad vodo je postal sinonim za popolno poročno potovanje.

še več zgodbe
Novice
5093
12. junija 2019
Nagrajenec natečaja Poleti na Irsko ali v Maroko je …

Znan je nagrajenec natečaja Poleti na Irsko ali v Maroko, ki smo ga organizirali v sodelovanju z Air France!

še več zgodbe
Tips&Tricks
295
07. junija 2019
Poletni izlet v Benetke

Izkoristi bližino Benetk in se poleti tja odpravi na malo daljši izlet. Zbrali smo nekaj nasvetov, kaj še posebej priporočamo, da v Benetkah obiščeš. Ne pozabi, da se lahko tja odpraviš tudi z našim shuttlom.

še več zgodbe
Tips&Tricks
457
05. junija 2019
Na poletne počitnice s trajektom in brez skrbi

Če se na pot odpraviš z avtomobilom namesto z letalom, imaš toliko več možnosti za raziskovanje krajev, mimo katerih greš, pa še ustaviš se lahko, kjer želiš, in tudi malicaš, kadar želiš.

še več zgodbe
Prelistaj brošure s potovanji
up