Nomago nasveti
65
20. februarja 2019
Zakaj ne smeš zamuditi beneškega pustnega karnevala?

Ljudje se z vsega sveta zgrinjajo v Benetke, da bi doživeli največjo zabavo v mestu ter si privoščili dobro mero zanimivih kostumov, saj je beneški pustni karneval znan po skrbno pripravljenih maskah, barvitosti, zvokih ter množici dogodkov. Predlagamo ti, da prekrasno mesto na vodi obiščeš v pustnem času. Doživel boš glamurozne beneške večere, zanimive tradicije

https://potovanja.nomago.si/zakaj-ne-smes-zamuditi-beneskega-pustnega-karnevala/

še več zgodbe
Nomago nasveti
10050
19. februarja 2019
13 stvari, ki jih lahko počneš, ko obtičiš na letališču

Možnih razlogov, da obtičiš na letališču, je mnogo: morda si eden tistih, ki vedno pridejo na letališče še kakšno dodatno uro pred predvidenim check-inom, mogoče letalo zamuja ali pa čakaš na naslednji let. Se zgodi. Mogoče si že vajen čakanja na letališčih, če pa potrebuješ kakšno idejo, kaj početi v tem času, smo zbrali nekaj predlogov.

še več zgodbe
Vodniki
4572
15. februarja 2019
10 stvari, ki jih moraš videti in početi v Tokiu

Tokio je živahen, eleganten, dobro organiziran, starodoben in futurističen obenem. V tej metropoli z nepričakovanim tradicionalnim pridihom živi 13 milijonov ljudi, je pa eno najbolj očarljivih mest na svetu. Venomer spreminjajoče se mesto ponuja neverjetna doživetja in en sam obisk ne bo dovolj, da ga zares doživiš. Pa vendar – ponujamo ti naš izbor 10 najbolj zanimivih stvari, ki si jih poskusi ogledati ob svojem naslednjem obisku tega mesta v deželi vzhajajočega sonca.

še več zgodbe
Nomago nasveti
100
14. februarja 2019
Avtomobilov je preveč – peljimo se z avtobusom!

Da je avtomobilov na cestah odločno preveč, čivkajo že vrabci. Še posebej pa je preveč tistih avtomobilov, v katerih se vozi le ena oseba. Mi ti predlagamo, da se v službo, šolo ali na potovanje čim pogosteje odpraviš z avtobusom, avto pa naj ostane doma. V nadaljevanju ti predstavljamo kar nekaj prednosti vožnje z avtobusom.

https://potovanja.nomago.si/avtomobilov-je-prevec-peljimo-se-z-avtobusom/

še več zgodbe
Vodniki
11399
13. februarja 2019
Skriti biseri Tajske

Tajska letno privablja največ turistov v celotni jugovzhodni Aziji. Nič čudnega, saj je znana po gostoljubnosti, odlični hrani, dih jemajoči naravi, privlačnih templjih in zanimivih starih kraljestvih.

še več zgodbe
Novice
68
12. februarja 2019
Valentinova nagradna igra: osvoji dnevnik za pare

Obožujemo solo potovanja, a ne moremo zanikati, da imajo pustolovščine v dvoje prav poseben čar. Ustvarjanje skupnih spominov na drugem koncu sveta in rama, na kateri lahko zadremaš, ko si 10.000 metrov nad tlemi, je vse, kar si na poti včasih želimo. Mojstri ljubezenskih modrosti celo pravijo, da šele na daljšem potovanju zares spoznaš, kako

https://potovanja.nomago.si/valentinova-nagradna-igra-osvoji-dnevnik-za-pare/

še več zgodbe