Novice

Čas je za novo doživetje – osvoji letalski karti za Kanado ali Mehiko!

datum objave | 06. januar 2020
4450

Nagradna igra je zaključena. Te zanima, kdo je nagrajenec? Preberi si ta zapis.

V novo leto smo zakorakali pripravljeni na nova doživetja. Zato smo v sodelovanju z letalsko družbo British Airways pripravili nagradno igro, ki bo srečneža razveselila z letalsko karto za dve osebi. Je tudi tvoja galerija na pametnem telefonu polna fotografij s potovanj? Uporabi dve fotografiji in se z njima poteguj v nagradni igri.

 

web british airways

 

Kako poteka nagradna igra?  

Nagradna igra je enostavna in poteka v dveh delih:

  1. del: Reši spletni vprašalnik in nam v dveh fotografijah s preteklih potovanj pokaži, katero destinacijo si že obiskal (fotka destinacije, ki ti je še posebej ostala v spominu) in kaj si tam doživel (fotka, ki prikazuje najljubše doživetje s te destinacije – si okušal lokalno hrano, se potapljal, občudoval sončni zahod na plaži …). Za konec še izberi destinacijo svoje naslednje dogodivščine – Kanado ali Mehiko.
  2. del: Med vsemi sodelujočimi bomo izbrali 10 finalistov, ki bodo poslali najbolj zanimive fotografije. Fotografije finalistov bomo objavili na naši Facebook strani Nomago Travel, kjer bodo sledilci z všečkanjem izbrali zmagovalca nagradne igre. Kdor prejme največ všečkov, bo z izbranim sopotnikom poletel v Kanado ali Mehiko. ✈

Destinacija: Kanada ali Mehika

Kam te vleče popotniška žilica? V temperamentno Mehiko, kjer lahko nazdraviš z močno tekilo, se prepustiš mističnosti majevske civilizacije in sanjskosti polotoka Jukatan? Ali te bolj vleče v deželo, kjer iz dreves teče sladek javorjev sirup in kjer te pogled na čudovita jezera in lepo naravo popelje v popotniška nebesa? ?

Cilj potovanja: Nepozabno doživetje! 

Z British Airways tebi in tvojemu najljubšemu sopotniku častimo povratni letalski karti. Potovanje pa si lahko urediš po svojih željah. Bi rad raziskal čisto vse zanimive kotičke? Odlično. Te bolj mika ležerno pohajkovanje brez načrtov? Izbira je tvoja.

 

Hvala vsem, ki ste si vzeli čas in se prijavili v nagradni natečaj. Vsi ste pravi popotniki! ?

Pridruži se nam na Facebooku, kjer bomo 24. 1. 2020 razglasili 10 finalistov, izmed katerih boš lahko glasoval za svojega favorita.

Drugi del nagradne igre bo potekal od 24. 1. 2020 do 27. 1. 2020 do 15. ure.

Več o nagradni igri si lahko prebereš v pravilih in pogojih.

Srečno!