Cool akcije

Ugodno v Panamo

IZ BENETK:

Letalska vozovnica iz Benetk v Panamo, že od 560 EUR! V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati. Poleg letalske karte ti uredimo tudi ugodna prenočišča in prevoz do letališča.

Ponudba je veljavna do zapolnitve mest na letalu! Velja za potovanja v marcu 2023.


IZ LJUBLJANE:

Ugodna letalska vozovnica iz Ljubljane v Panamo, že od 705 €! V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno pa je treba doplačati. Poleg letalske karte ti uredimo tudi ugodna prenočišča in prevoz do letališča.

Ponudba je veljavna do zapolnitve mest na letalu! Velja za potovanja v aprilu in maju 2023.

Panama se nahaja v Srednji Ameriki, ki na jugovzhodu meji na Kolumbijo in na Kostariko na severozahodu. Panamski kanal je glavna posebnost te države, ki pa vsekakor nudi mnogo več. Panama City je odsev stare Španije, moderne Amerike in bazar Bližnjega Vzhoda, ponoči pa zanimiv spektakel nočnih klubov, plesov in teatra. Tradicionalna kuhinja, ki je bogata mešanica vseh teh kultur, je bogata in zadovolji še tako zahtevne jedce.

 

Kam
Panama
Cena
560 €
Nomago namig

Naši agenti ti lahko uredijo tudi prevoz do letališčapotovalno zavarovanje in poiščejo prenočišča.

Pogoj

POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah ter pri letalski družbi.

Kdaj se potuje?

Velja za odhode v marcu in aprilu/maju 2023! Ne velja za potovanja v času šolskih počitnic, praznikov in visoke turistične sezone.

Prtljaga

V ceno je vključena ročna prtljaga.

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR
  • Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 24. 11. 2022.
  • Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu.
  • Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.
  • Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno dne: 24. 11. 2022

KODA:
NT-LJU-AF(HOP)
NT-VCE-IB