Cool akcije

Obišči Lošinj

VELI LOŠINJ

Hotel VITALITY PUNTA 4 ****

Veli Lošinj je znan po svoji blagi terapevtski klimi, ki nastaja ob mešanju morskega zraka in borovih gozdov v predelu Sv. Ivan.

Hotel, ki se nahaja nekaj minut hoje do mesta Veli Lošinj, poleg komfortno opremljenih sob različnih velikosti nudi odlično ponudbo wellnes storitev (savne, masaže, kozmetični tretmaji), notranji in zunanji bazen, vrhunski fitness center, telovadnica z vodenimi programi.

V samopostrežni restavraciji te bodo zjutraj in zvečer razvajali s pestro ponudbo hrane za vse okuse in želje.  Poleg hotela se nahaja teniški center z 9 igrišči (pesek, hard court, osvetlitev), plezalna stena, fitnes na prostem.

Izbiraš lahko med sobami primernimi tudi za družine s pogledom na park ali morsko stran.

Poleg klasičnih počitnic kjer boš samo skrbel za dnevni ritem se nam v času krompirjevih počitnic pridruži na organiziranem teniškem kampu. Program z odličnimi teniškimi učitelji izvajamo že več kot 20 let in ne bo vam žal, če se nam pridružiš.

Termin : 23. 10. -1. 11. 2021

Cene : od 189 €/ os.

Vključeno v ceno: 3 x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja), tur. pristojbina, prijava v hotel, uporaba wellnes in fitnes centra, uporaba notranjega bazena

 

 

Apartmaji PUNTA

Poleg hotela Vitality PUNTA se nahaja apartmajski kompleks z različnimi tipi apartmajev (od 2- 6 oseb), ki so popolnoma opremljeni in nudijo ves komfort za prijetne počitnice.

V ceno najema so vključene tudi storitve v hotelu: notranji in zunanji bazen, wellnes in fitness center.

Termin : 23. 10. – 1. 11. 2021

Cene : od 189 € / apartma

Vključeno v ceno:  3 x najem apartmaja, posteljnina, brisače,  tur. pristojbina, prijava v hotel, uporaba wellnes in fitnes centra, uporaba notranjega bazena

 

 

TENIŠKI KAMP LOŠINJ

Hotel Vitality punta in apartmaji Punta

Oktobrske počitnice so nekakšen zaključek letne teniške sezone na prostem in počasi se selimo pod streho dvoran. In najlepše je zaključiti sezono v dobri teniški družbi. Z ekipo izkušenih teniških učiteljev bomo poskrbeli, da boš svoje znanje in teniško taktiko še izpopolnil, preizkusil boš lahko nove modele teniških loparjev Wilson, prav tako pa bomo za tiste bolj tekmovalno nabrušene pripravili teniški turnir posamezno in v dvojicah. Tenisa bo v teh dneh več kot dovolj.

V hotelskem wellnesu ali pa notranjem bazenu boš lahko sprostil svoje telo in dušo ali pa še dodal nekaj moči in kondicije v vrhunsko opremljenem fitnesu.

Teniški program A:

  • 3x 90 min. teniške šole v skupini do 4. igralci otroci 3x 60 min.
  • teniški turnir dvojic in piknik

Teniški program B

  • teniški turnir posamezno ( min. 3 tekme ) in piknik

 

Termin : 28.10.- 1.11.2021

Cena: od 295 €/ os.

Vključeno v ceno: 4 x polpenzion ( samopostrežni zajtrk in večerja ), teniški program A/B, uporaba wellnes in fitness centra, notranjega bazena , DDV;

Obvezna doplačila ob prijavi: tur. Pristojbina 1, 5 €/os/dan, prijava v hotel 3, 5 €/os.

 

 

Za več informacij nas pokliči na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

 

Kam
Lošinj
Cena
189 €
Kaj vključuje?
Kdaj se potuje?

Med krompirjevi počitnicami

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cena je izračunana dne 16. 9. 2021.

Cena namestitve velja le za določene datume in je veljavna le na dan rezervacije!

Ponudnik namestitve si pridržuje pravico spremembe cen brez predhodnega obvestila. Cena ne vključuje stroška turistične takse.

Objavljeno: 20. 9. 2021.