Cool akcije

Povratna letalska karta v Nairobi, Kenijo

Ugodna povratna letalska karta iz Ljubljane v Nairobi, Kenijo, že od 629 €! Oddana prtljaga je vključena.

Top aktivnosti:

Nahranite žirafe in se zbližajte s slončki na celodnevnem ogledu David Sheldrick Elephant Orphanage in Giraffe Centre. Ljubitelji živali se lahko poučite o teh ljubkih bitjih in pogumnih prizadevanjih centra za zaščito te ranljive vrste. Če želite dodati izkušnjo safarija, se podajte na triurno vožnjo z igrami po narodnem parku Nairobi, kjer lahko opazujete živali, kot so levi, nosorogi, zebre in bivoli.

Če vam je ljubše bolj aktivno doživetje divjih živali, je dnevni izlet Hells Gate in Lake Naivasha odlična izbira. Lahko pa raziščite enega najbolj znanih svetovnih rezervatov na tridnevnem vodenem safariju Maasai Mara iz Nairobija.

 

 

Kam
Nairobi, Kenija
Cena
629 €
Nomago namig?

Poiščemo ti lahko tudi ugodne hotele in uredimo potovalno zavarovanje. Iz Ljubljane do letališča se lahko zapelješ z naših shuttlom. Za več informacij vprašaj naše agente.

rezerviraj prevoz do letališča
Pogoj?

POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Ne velja za potovanja v času šolskih počitnic, praznikov in visoke turistične sezone.

Za več informacij se obrni na naše agente.

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!
  • Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 14.11. 2023.
  • Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu.
  • Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.
  • Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 14.11. 2023
Koda: NT-LJU-TK