Cool akcije

Novoletna Tajska

Ugodna letalska karta iz Ljubljene na Tajsko v času novega leta – zdaj od 690 €.  Naj bo vaša najdaljša noč v letu tudi najlepša! Preživite novoletne praznike na Tajskem, v deželi prijaznih in nasmejanih ljudi.

Dolgo pričakovane počitnice na Tajskem ti ponujajo rajske plaže, obdane s palmami, najokusnejše tropsko sadje na dosegu roke, številne priložnosti za podvodno raziskovanje najbarvitejših koralnih grebenov, športne aktivnosti ali učenje kuharskih veščin.

Podaj se na obisk Tajske plavajoče tržnice in si privošči tradicionalno tajsko masažo, za pravo doživetje Tajske pa se obvezno vsaj enkrat zapelji s tuk- tukom. Vrvež tajskih mest te bo gotovo prevzel, njihova kultura pa očarala. Obisk budističnih templjev in gostoljubnost domačinov bosta na tebi nedvomno pustila vtis, zaradi katerega se boš v Tajsko zaljubil.

Uredimo ti tudi prevoz do letališča, najem avtomobila na destinaciji in poiščemo ugodna prenočišča.

Kam
Tajska
Cena
690 €
Nomago namig?

Privošči si sanjski dopust na Tajskem v času novega leta! Naši agenti ti lahko rezervirajo tudi prenočišča in uredijo zavarovanje za tujino.

Pogoj?

POZOR – prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Cena velja za potovanja med 19. 12. 2021 in 2. 1. 2022. Za več informacij o letalskih kartah se obrni na naše agente.

 

Pogoji za vstop

Pravila o potovalnih razmerah:

  • Cepljeni morajo imeti Thailand Pass QR/COE potrdilo, potrdilo o cepljenju, zdravstveno zavarovanje z minimalnim kritjem 50.000 USD, PCR test in potrdilo o 1 dnevu prenočišču + test na Tajskem v to namenjenih hotelih
  • Necepljeni morajo imeti vsaj 10 dni karantene + PCR test + Zavarovanje + Thailand Pass QR
Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cena vključuje vse letališke pristojbine, izračunane 11. 11. 2021.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. 

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 11. 11. 2021

Koda: NT-BKKIST-LJUIST