Cool akcije

Ugodno v Bangkok, Tajska

Letalska vozovnica iz Dunaja v Bangkok že od 641 €, vključena ročna prtljaga.

Bangkok je ena izmed najbolj priljubljenih popotniških destinacij v Aziji. Ljudje z vsega sveta se zmeraj znova vračajo v to čarobno mesto in se tam navdušujejo nad harmonijo na videz nezdružljivega: tradicionalno azijsko kulturo in sodobnim stilom, ki ga narekuje hiter življenjski tempo.

Top aktivnosti: Ogled tajske kraljeve palače in čudovitega templja Wat Arun, okušanje tajskih specialitet na Chetuchak tržnici in raziskovanje Khao San Road, najbolj priljubljene popotniške ulice v Bangkoku.

Ponudba je veljavna do zapolnitve mest na letalu! Velja za potovanja od 11. 1. 2024.

 

Kam
Bangkok, Tajska
Cena
641 €
Nomago namig?
Pogoj?

POZOR – prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo. Za več informacij o letalskih kartah se obrni na naše agente.

Kdaj se potuje?

Ponudba velja za potovanju v januarju 2024! Ne velja za potovanja v času šolskih počitnic, praznikov in visoke turistične sezone.

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!
  • Cena vključuje vse letališke pristojbine, izračunane 18. 09. 2023
  • Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. 
  • Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.
  • Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 18. 09. 2023

Koda: NT-VIE-SV