Cool akcije

Ugodno na Zanzibar

Letalska karta iz Benetk v Zanzibar že od 499 € (vključena ročna in oddana prtljaga). Uredimo ti lahko tudi udoben prevoz do letališča in potovalno zavarovanje.

Otok Zanzibar je biser sredi oceana, obkrožen najlepšimi plažami na svetu. Tu lahko plavaš ure in ure, se potapljaš in sprostiš, medtem ko v bližini plavajo bleščeče ribe, v daljavi pa se igrajo delfini.

Ponudba velja za potovanja v marcu 2023.

 

Kam
Zanzibar
Cena
499 €
Nomago namig?

Agente povprašaj za ponudbo ugodnih prenočišč in zavarovanje rizika odpovedi.

Pogoj?

POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Ponudba velja za potovanje v marcu 2023. Ne velja za potovanja v času šolskih počitnic, praznikov in visoke turistične sezone.

 

Bi raje leteli iz Ljubljane?

Na Zanzibar lahko letite tudi iz Ljubljane, cena za potovanje v maju 2023 je 735 EUR. V ceno je vključena ročna in oddana prtljaga.

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!
  • Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 24. 11. 2022.
  • Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu.
  • Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.
  • Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno dne: 24. 11. 2022

KODA:
NT-VCE-KLM
NT-KJU-TK