Poleti v romantični Pariz

Poleti iz Ljubljane v Pariz zdaj že od 153 € (v ceno je vključena ročna prtljaga). Uredimo ti lahko tudi ugoden prevoz do letališča.

Od kod
Ljubljana
Kam
Pariz
Cena
153 €
Nomago namig?

Če želiš, ti lahko poiščemo tudi ugodne in prijetne hotele. Do letališča v Ljubljani pa se lahko zapelješ z našim shuttlom že za 6 €. Za več informacij vprašaj naše agente

Pogoj?

POZOR – prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Ponudba velja do decembra 2020. Akcijska cena ne velja v času šolskih počitnic, praznikov in med visoko turistično sezono. Za več informacij vprašaj naše agente.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane dne 7. 1. 2020.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena samo ročna prtljaga. Za letalsko karto z vključeno oddano prtljago povprašaj naše agente.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 7. 1. 2020
Koda: NT-PAR-AF