Cool akcije

Poleti na Finsko

V skandinavsko deželo Finsko lahko poletiš že za 75 € (v ceno je vključena ročna prtljaga). Iz tam se lahko odpraviš tudi na roadtrip po Skandinaviji. Naši agenti ti uredijo tudi najem avtomobila, udobno prenočišče in turistično zavarovanje.

Od kod
Milan
Kam
Lappeenranta, Finska
Cena
75 €
Nomago namig?

Naši agenti ti uredijo tudi najem avtomobila, udobno prenočišče in turistično zavarovanje.

Pogoj?

Akcijska ponudba velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Akcijska cena ne velja v času šolskih počitnic, praznikov in med visoko turistično sezono. Za več informacij vprašaj naše agente.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 12. 7. 2021.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.
Objavljeno: 12. 7. 2021.

Koda: NT-LPP-FR