Cool akcije

Dopust na Kanarskih otokih

V avgustu ugodno na Kanarske otoke! Leti iz Ljubljane na Gran Canario že za 312 €! V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno pa je treba doplačati. Naši agenti ti lahko pomagajo pri rezervaciji prenočišč, uredijo pa ti tudi najem avtomobila in turistično zavarovanje. Odhodi 2. 8. ali 9. 8.

Od kod
Ljubljana
Kam
Kanarski otoki
Cena
312 €
Nomago namig?

Naši agenti ti lahko poiščejo udoben hotel po ugodni ceni in uredijo tudi najem avtomobila.

 

Pogoj?

Akcijska ponudba velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Za več informacij se obrni na naše agente. Akcijska cena ni na voljo v času praznikov, šolskih počitnic in visoke turistične sezone.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 4. 5. 2021.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.
Objavljeno: 4. 5. 2021.