Ugodno na Kanarske otoke

Ugodno na Tenerife iz Ljubljane že za 273 €! Naši agenti so našli tudi udoben hotel s 5* že od 136 € na nočitev za 2 osebi.

Od kod
Ljubljana
Kam
Tenerife
Cena
273 €
Nomago namig?

Naši agenti ti lahko poiščejo udoben hotel po ugodni ceni in uredijo tudi najem avtomobila.

Pogoj?

Akcijska ponudba velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Letalska karta je na voljo v več terminih, npr. od 12. 9. 2020 do 22. 9. 2020. Za več informacij se obrni na naše agente. Akcijska cena ni na voljo v času praznikov, šolskih počitnic in visoke turistične sezone.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 9. 6. 2020.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Spremembe datuma po nakupu letalske karte niso možne (non-refundable). Cena premium letalske karte (refundable) je 404 € z vključeno oddano prtljago, strošek odpovedi je 205 €.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.
Objavljeno: 9. 6. 2020.

Koda: NT-TCI-SI/LX-A/K