Cool akcije

Poleti v Lizbono

Poleti v Lizbono že za 199 €! V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno pa je treba doplačati. Naši agenti ti lahko poiščejo tudi ugodno prenočišče in ponudbo dnevnih ogledov.

Od kod
Ljubljana
Kam
Lizbona, Portugalska
Cena
199 €
Nomago namig?

Naši agenti ti lahko poiščejo udoben hotel po ugodni ceni in uredijo tudi najem avtomobila.

Ugoden hotel v srcu Lizbone
Pogoj?

Akcijska ponudba velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Za več informacij se obrni na naše agente.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 2. 6. 2020.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati. Strošek dodatne prtljage je 50 €.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Spremembe datuma po nakupu letalske karte niso možne (non-refundable). Cena premium letalske karte (refundable) je 317 € z vključeno oddano prtljago, strošek odpovedi je 90 €.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.
Objavljeno: 2. 6. 2020.

Koda: NT-LIS-LH