Poleti v Talin

Poleti v estonsko prestolnico Talin z Dunaja že za 95 € (v ceno je vključena ročna prtljaga). Iz Talina se lahko odpraviš tudi na roadtrip po Estoniji ali kar celem Baltiku. Naši agenti ti uredijo tudi najem avtomobila, udobno prenočišče in turistično zavarovanje.

Od kod
Dunaj
Kam
Talin, Estonija
Cena
95 €
Nomago namig?

Naši agenti ti uredijo tudi najem avtomobila, udobno prenočišče in turistično zavarovanje.

Pogoj?

Akcijska ponudba velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Akcijska cena ne velja v času šolskih počitnic, praznikov in med visoko turistično sezono. Za več informacij vprašaj naše agente.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 6. 8. 2020.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati. Strošek oddane prtljage je 64 €.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

 

Spremembe datuma po nakupu letalske karte niso možne (non-refundable). Cena premium letalske karte (refundable) je 117 € (v ceno je vključena ročna prtljaga).

 

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.
Objavljeno: 6. 8. 2020.

Koda: NT-TLL-W6