Poleti v Talin

Poleti v estonski Talin z Dunaja že za 144 €! V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno pa je treba doplačati. Naši agenti ti lahko poiščejo tudi ugodno prenočišče in ponudbo dnevnih ogledov.

Od kod
Dunaj
Kam
Talin, Estonija
Cena
144 €
Nomago namig?

Naši agenti ti lahko poiščejo udoben hotel po ugodni ceni in uredijo tudi najem avtomobila.

Pogoj?

Akcijska ponudba velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Velja za potovanja do 31. 12. 2020.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 29. 5. 2020.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Spremembe datuma po nakupu letalske karte niso možne (non-refundable). Cena premium letalske karte (refundable) je 244 €, strošek odpovedi je 100 €, strošek spremembe pa 70 €.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.
Objavljeno: 29. 5. 2020.

Koda: NT-TLL-BT