Cool akcije

Odpotuj v Montreal

Odpotuj v največje Kanadsko mesto in nekdanjo metropolo, polno zgodovine. Direkten let iz Benetk v Montreal že od 592 €, vključena samo ročna prtljaga.

Ponudba velja do zapolnitve mest na letalu in velja za potovanje v času krompirjevih počitnic (od 27. 10 do 4. 11./28. 10. do 4. 11).

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. Naši agentje ti lahko poiščejo tudi ugodne hotele in uredijo prevoz do letališča.

Kam
Montreal
Cena
592 €
Nomago namig?

Naši agenti ti lahko uredijo tudi prevoz do letališča, potovalno zavarovanje in poiščejo prenočišče.

Pogoj?

POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo. Za več informacij o letalskih kartah se obrni na naše agente.

 

Kdaj se potuje?

Ponudba velja za potovanja v oktobru in novembru (tudi za čas krompirjevih počitnic – od 27. 10. do 4. 11./od 28. 10. do 4. 11.). V ceno je vključena ročna prtljaga.

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!
  • Cena vključuje vse letališke pristojbine, izračunane 07. 07. 2023.
  • Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. 
  • Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.
  • Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

 

Objavljeno: 11. 07. 2023

Koda: NT-VCE-OS