Cool akcije

Razišči Varšavo

Poleti iz Ljubljane v Varšavo zdaj že od 125 € (v ceno je vključena ročna prtljaga). Odpravi se na dogodivščino in odkrij to mesto, ki te bo zagotovo očaralo. Če si bolj pustolovskega duha, pa se lahko odpraviš tudi na roadtrip po baltskih državah. Naši agenti ti uredijo tudi najem primernega vozila, rezervacijo hotela in turistično zavarovanje.

Od kod
Ljubljana
Kam
Varšava
Cena
125 €
Nomago namig?

Naši agenti ti lahko uredijo tudi najem vozila, poiščejo udoben hotel in poskrbijo za turistično zavarovanje, s katerim boš šel na potovanje brez skrbi. Za več informacij vprašaj naše agente.

Pogoj?

POZOR – prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Akcijska cena ne velja v času šolskih počitnic, praznikov in med visoko turistično sezono. Za več informacij vprašaj naše agente.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 4. 8. 2020.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. 

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati.

Spremembe datuma po nakupu letalske karte niso možne (non-refundable). Cena premium letalske karte (refundable) je 245 € z vključeno oddano prtljago, strošek odpovedi je 95 €.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 4. 8. 2020
Koda: NT-WAW-LO-HK