Cool akcije

Sončni Porto

Letalska karta z Dunaja v Porto, Portugalska, od 45 € – tudi v času jesenskih počitnic! V ceno je vključena ročna prtljaga. Naši agenti ti lahko poiščejo tudi ugodno prenočišče in ponudbo dnevnih ogledov.

Od kod
Dunaj
Kam
Porto
Cena
45 €
Nomago namig?

Priporočamo, da se v Portu odpraviš še na okušanje Portovca, tipičnega vina. Če želiš, lahko rezervacijo zate uredimo mi.

 

Pogoj?

Akcijska ponudba velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Velja za različne termine, tudi v času jesenskih počitnic. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

 

 

 

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 1. 10. 2020.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Spremembe datuma po nakupu letalske karte niso možne (non-refundable). 

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.
Objavljeno: 1. 10. 2020

Koda: NT-OPO-RYR