Ugodno na Azore

Letalska karta iz Milana na Azore (Ponta Delgada) od 185 € (samo ročna prtljaga). Naši agentje ti lahko uredijo tudi ugoden prevoz do letališča. Z oddano prtljago je cena letalske karte od 222 €.

Od kod
Milano
Kam
Ponta Delgada, Azori
Cena
185 €
Nomago namig?

Agente povprašaj za ponudbo ugodnih prenočišč in zavarovanje rizika odpovedi. Če želiš, ti lahko poiščemo tudi prevoz do letališča.

Pogoj?

Ponudba velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Velja za potovanja od septembra 2019 naprej. Ne velja v času šolskih počitnic in med visoko turistično sezono (julij, avgust). Za več informacij se obrni na naše agente.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 16. 4. 2019.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.
Objavljeno: 16. 5. 2019
KODA: NT-PDL-TP-O