Ugodno na Azore in v Lizbono

Letalska karta iz Milana v mesto Ponta Delgada na Azorih, ob povratku pa še 3 dni postanka v Lizboni – že od 199 € (vključena je samo ročna prtljaga). Naši agentje ti lahko poiščejo tudi prevoz do letališča in ugodno prenočišče. Cena letalskih vozovnic z oddano prtljago je od 234 €.

Od kod
Milano
Kam
Azori & Lizbona
Cena
199 €
Nomago namig?

Rezerviraj nepozabno potovanje po Azorih in obišči Lizbono. Zaupaj iskanje ugodnih prenočišč in rezervacijo najema avtomobila našim agentom!

Pogoj?

POZOR – velja do preklica s strani letalske družbe. Mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Cena velja samo za potovanje v terminu od 12. 11. 2019 do 20. 11. 2019. Najprej letiš na Azore in tam preživiš 6 dni, sedmi dan poletiš v Lizbono, kjer preživiš 3 dni, nato pa te čaka povratek v Milano.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane dne 30. 7. 2019.

V ceno je vključena le ročna prtljaga, dodatno pa je treba doplačati. Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V času visoke turistične sezone (julij, avgust in novoletni prazniki) akcijska cena ni na voljo.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.
Posodobljeno: 30. 7. 2019

Koda: NT-DPL+LIS/TP/O