Cool akcije

Ugodno na Islandijo

To poletje izkoristi za raziskovanje čudovite Islandije. V Reykjavik lahko poletiš že za 150 €. V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno pa je treba doplačati. Da bo tvoja islandska pustolovščina popolna, smo zate poiskali tudi nekaj super hotelov. 

Kako je s potovanjem na Islandijo v času COVID-19? Redno spremljaj naše novičke!

Od kod
Dunaj
Kam
Reykjavik, Islandija
Cena
150 €
Nomago namig?

Naši agenti ti lahko poiščejo udoben hotel po ugodni ceni in uredijo tudi najem avtomobila.

Pogoj?

Akcijska ponudba velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Letalska karta je na voljo v več terminih, npr. od 6. 8. 2020 do 15. 8. 2020. Za več informacij se obrni na naše agente.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 7. 7. 2020.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Spremembe datuma po nakupu letalske karte niso možne (non-refundable). Cena premium letalske karte (refundable to WIZZ Account) je 350 € z vključeno oddano prtljago.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.
Objavljeno: 7. 7. 2020.

Koda: NT-VIE-W6