Obišči Malto

Ugodna letalska vozovnica iz Trsta na Malto – zdaj že od 99 €! Uredimo ti lahko tudi prevoz do letališča, hotelske nastanitve in zavarovanje za tujino. V ceno je vključena manjša ročna prtljaga (40 x 20 x 25 cm), dodatno je treba doplačati.

Od kod
Trst
Kam
Malta
Cena
99 €
Kaj moraš obiskati?

Kje so najlepše razgledne točke, katerega muzeja enostavno ne smeš izpustiti in kje imajo najboljšo hrano? Vse to in še več najdeš v vodiču Lonely Planet – MALTA & GOZO!

lonely planet razprodaja

naroči vodič lonely planet 50 % ceneje
Nomago namig?

Rezerviraj naš shuttle prevoz za udobno pot do letališča.

rezerviraj shuttle prevoz do letališča
Pogoj?

POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Velja za določene termine potovanj od novembra 2019 naprej. V času šolskih počitnic in praznikov ter med visoko turistično sezono akcijska cena ni na voljo.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 10. 10. 2019.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. 

V ceno je vključena samo manjša ročna prtljaga (velikosti 40 x 20 x 25 cm), na primer torba za prenosni računalnik, torbica ali manjši nahrbtnik. Za letalsko karto z vključeno oddano prtljago povprašaj naše agente.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 10. 10. 2019