Cool akcije

Ugodno na Mavricij

Letalska karta iz Municha na Mavricij že od 799 € in iz Ljubljane že od 873 €.  Ponudba velja do zapolnitve mest na letalu in velja za potovanje v marcu 2023. Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena prtljaga do 23 kg.

Ne velja za potovanja v času šolskih počitnic, praznikov in visoke turistične sezone!

Po trditvah pisatelja Marka Twaina, naj bi bila nebesa kopija otoka Mauritius. Imenujejo ga tudi rajski otok, saj je poznan po plažah, ki se uvrščajo med najlepše na svetu. Ima pa kar 330 km plaž, tako da boste zagotovo našli kotiček zase.

Celotna država meri le 1865 kvadratnih kilometrov in zaradi njene majhnosti, se lahko glavne zanimivosti vidijo že v nekaj dneh, preostali čas pa lahko preživite na plažah in aktivnostih, ki jih tam nudijo.

Top aktivnosti: kajtanje in drugi vodni športi, ogled narodnega parka Black River Gorges, 7 barv zemlje Charmel Waterfalls, degustacija ruma

 

 

Kam
Mavricij
Cena
799 €
Nomago namig?
Pogoj?

POZOR – prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo. Za več informacij o letalskih kartah se obrni na naše agente.

 

Kdaj se potuje?

Velja za potovanje v marcu 2023.

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!
  • Cena vključuje oddano prtljago do 23 kg.
  • Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. 
  • Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.
  • Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 20. 10. 2022

KODA: NT-LJU-AF ali NT-MUC-SAUDIA