Cool akcije

Sanjski Zanzibar

Si želiš poležavati na peščenih belih plažah ob kristalno čistem morju pod palmami? Ugodno odpotuj iz Benetk na Zanzibar že za 569 €. Uredimo ti lahko tudi udoben prevoz do letališča, potovalno zavarovanje in poiščemo prenočišče.

Tanzanijsko otočje je znano po mirnih vodah in ima čudovite koralne grebene odlične za snorkljanje in potapljanje. Poleg idiličnih plaž, razišči tudi mesto Stone Town, ki je tudi zaščitena UNESCO dediščina. Romantični Zanzibar je pol izjemne flore in favne, predvsem pa je znan po plantažah začimb.

Ponudba je veljavna do zapolnitve mest na letalu oziroma do 15. 10. 2022.

Kam
Zanzibar
Cena
569 €
Nomago namig?

Naši agenti ti lahko uredijo tudi prevoz do letališča, potovalno zavarovanje in poiščejo prenočišča.

Čas prodaje

Ponudba velja do 15. 10. 2022 oziroma do zasedenosti mest. Pozor – prevoznik lahko kadarkoli prekliče akcijo.

Čas potovanja

Velja za odhode v januarju in februarju. Ne velja za potovanja v času šolskih počitnic, praznikov in visoke turistične sezone.

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!
  • Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane dne 26. 9. 2022.
  • Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu.
  • Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.
  • Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 26. 9. 2022
Koda: NT-VCE-TK