Cool akcije

Ugodno v Cancun

Letalska karta iz Münchna v Cancun od 462 € (vključena prtljaga). Poiščemo ti lahko tudi ugodne hotele in uredimo prevoz do letališča.

Mehika je zibelka srednjeameriških civilizacij Majev in Aztekov, dežela okusov in barvite pokrajine. Z letom v Cancun si boste poleg sprehodov po dolgih peščenih plažah, lahko privoščili obisk pragozdov Jukatana ter ogled dih jemajočih majevskih piramid.

 

 

Kam
Cancun
Cena
462 €
Nomago namig?

Agente povprašaj za ponudbo ugodnih prenočišč in zavarovanje rizika odpovedi. Rezerviraj si še udoben shuttle prevoz do letališča.

Pogoj?

POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadar koli umakne ponudbo.

 

Mehika je odprta za turiste, potreben ni niti PCR test ali test na antigene, izpolniti morate spletni obrazec (https://www.vuelaseguro.com/login). Pred odhodom se o vstopnih pogojih in drugih omejitvah pozanimajte še pri pristojnih institucijah ter pri letalski družbi.

 

Kdaj se potuje?

Velja za potovanja od 25. 1. 2022 dalje. V času šolskih počitnic, praznikov in visoke turistične sezone (julij, avgust) akcijska cena ni na voljo. Za več informacij se obrni na naše agente.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 23. 12. 2021.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.
Objavljeno dne: 27. 12. 2021

KODA: NT-CUN-UX