Ugodno v New York

Potovanje v New York iz Münchna zdaj že od 299 € (v to ceno je vključena le ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati). Uredimo ti lahko tudi ugoden prevoz do letališča in poiščemo ugodna prenočišča.

Od kod
München
Kam
New York, ZDA
Cena
299 €
Kaj moraš obiskati?

Pri nas lahko naročiš New York Pass, s katerim privarčuješ pri vstopnicah in turah po New Yorku. Za več informacij vprašaj naše agente.

Nomago namig?

Agente vprašaj tudi po ugodnih prenočiščih.

Pogoj?

Akcija velja do 15. 3. 2020. POZOR – prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Velja za potovanja od 2. 1. 2020 do 14. 6. 2020. Akcijska cena ne velja v času šolskih počitnic, praznikov in med visoko turistično sezono. Za več informacij vprašaj naše agente.

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane dne 3. 1. 2020.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena samo ročna prtljaga. Za letalsko karto z vključeno oddano prtljago povprašaj naše agente.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 3. 1. 2020
Koda: NT-NYC-UA-K