Ugodno v New York

Potovanje v New York z Dunaja zdaj že od 283 €. Naši agenti ti lahko uredijo tudi prevoz do letališča. V ceno je vključena samo ročna prtljaga.

Od kod
Dunaj
Kam
New York, ZDA
Cena
283 €
Nomago namig?

Pri nas lahko naročiš New York Pass, s katerim privarčuješ pri vstopnicah in turah po New Yorku. Imetniki ISIC/ITIC/ITYC izkaznic pa imate nanj kar 25 % popust. Za več informacij vprašaj naše agente.

Pogoj?

Ponudba velja do 15. 3. 2019.  POZOR – prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Ponudba velja za potovanja do 20. 6. 2019. Ne velja za potovanja v času šolskih počitnic. Za več informacij se hitro obrni na naše agente.

Veljavnost karte?

3 mesece

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane dne 23. 1. 2019.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena samo ročna prtljaga. Za letalsko karto z vključeno oddano prtljago povprašaj naše agente.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 23. 1. 2019
Koda: STA-JFK-AY-O