Ugodno v New York

Potovanje v New York zdaj že od 322 €. Naši agenti ti lahko uredijo tudi prevoz do letališča. V ceno je vključena le ročna prtljaga, dodatno je treba doplačati.

Od kod
Milano
Kam
New York, ZDA
Cena
322 €
Nomago namig?

Pri nas lahko naročiš New York Pass, s katerim privarčuješ pri vstopnicah in turah po New Yorku. Imetniki ISIC/ITIC/ITYC izkaznic pa imate nanj kar 25 % popust. Za več informacij vprašaj naše agente.

Pogoj?

Akcija velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Velja za potovanja do 1. 6. 2019 do 20. 6. 2019 in od 29. 8. 2019 do 25. 10. 2019. Akcijska cena ne velja v času šolskih počitnic in med visoko turistično sezono (julij, avgust).

Veljavnost karte?

3 mesece.

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane dne 15. 4. 2019.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena samo ročna prtljaga. Za letalsko karto z vključeno oddano prtljago povprašaj naše agente.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 15. 4. 2019
Koda: NT-NYC-UX-Z