Ugodno v Perth, Avstralija

Letalske karte iz Ljubljane v Avstralijo zdaj že od 810 €. Naši agenti ti lahko poiščejo tudi ugodna prenočišča in uredijo prevoz do letališča.

Od kod
Ljubljana
Kam
Perth, Avstralija
Cena
810 €
Nomago namig?

Poiščemo ti lahko tudi ugodne hotele in uredimo potovalno zavarovanje. Iz Ljubljane do letališča se lahko zapelješ z naših shuttlom. Za več informacij vprašaj naše agente.

Pogoj?

Akcija velja do preklica s strani letalske družbe. POZOR – prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

Velja za potovanja v izbranem terminu od 20. 5. 2019 do 4. 6. 2019. Za nekoliko višjo ceno se letalsko karto dobi tudi v drugih terminih – za več informacij se obrni na na naše agente. Akcija ne velja v času šolskih počitnic in med visoko turistično sezono (julij, avgust).

Veljavnost karte?

/

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane dne 9. 4. 2019.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. V ceno je vključena samo ročna prtljaga. Za letalsko karto z vključeno oddano prtljago povprašaj naše agente.

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Objavljeno: 9. 4. 2019