Ugodno v Peru

Ugodna letalska karta do Peruja – zdaj od 605 €! Priporočamo, da se tudi udeležiš trekinga na slavni Machu Picchu v družbi mednarodnih popotnikov.

Od kod
Benetke
Kam
Lima, Peru
Cena
605 €
Nomago namig?

Pridruži se lokalnim vodičem in popotnikom z vsega sveta pridružiš popotniški turi Po stopinjah inkov. Do Benetk se zapelji s shuttle busom, na katerem lahko brezplačno uporabljaš Wi-fi povezavo, da ti med potjo ne bo dolgčas.

Pogoj?

Ponudba velja do odpoklica s strani letalske družbe. POZOR – mesta so omejena, prevoznik lahko kadarkoli umakne ponudbo.

Kdaj se potuje?

V času šolskih počitnic in praznikov akcijska cena ni na voljo. Za več informacij o tem, kdaj se lahko potuje, se obrni na naše agente.

Veljavnost karte?

Največ 12 mesecev.

Kako rezerviram?

Pokliči nas na 080 47 42 ali piši na travel@nomago.si.

POZOR!

Cene

vključujejo vse letališke pristojbine, izračunane 18. 1. 2019.

Cena je odvisna od razpoložljivosti prostih mest na letu. 

Cena letalske karte je veljavna le na dan rezervacije! Letalska karta se sicer lahko izda v določenem časovnem roku, vendar razen na dan rezervacije cene ne moremo zagotoviti.

Letalska družba si pridržuje pravico spremembe cen ter urnika letov brez predhodnega obvestila. Cena vključuje vse pristojbine razen morebitnih državnih/turističnih izstopnih taks, ki niso del letalske karte.

Posodobljeno: 18. 1. 2019

Koda: STA-LIM-AM-R