Vodniki

High Five Australija

datum objave | 04. februarja 2018
67

5KA – AVSTRALIJA

Dobrodošli v seznamu najbolj vročih, vznemirljivih in  nepozabnih izkušenj Avstralije. Pripravili smo seznam najboljših aktivnosti za nepozabna doživetja. Lahko uberete čisto drugačno pot, ampak to je petka naših top.

Veliki koralni greben

Veliki koralni greben je kot džungla. Podvodna džungla. Razen, da v džungli ne najdemo velikih belih morskih psov. Pustimo metafore, 2000 km dolgi Veliki koralni greben si zasluži občudovanje v vsakem primeru. Tu se vsak dan lahko naučimo nekaj novega.

Naučite se surfati

Če je vaše najbližje srečanje z surfanjem v zobozdravstveni ambulanti med prebiranjem surferske revije, vam zagotovo lahko odpre oči Byron Bay v Avstraliji. Učenje surfanja vas bo navdušilo in v vas prebudilo večno željo po valovih.

Sončni zahod pri Uluruju

Rdeča! Oranžna! Rumena! Vijolična! Modra! Temno postaja. Kam nas nese pot? Na Uluru! Zakaj? Da se naučimo zgodb o tradicionalnih prebivalcih in njihovih starodavnih tradicijah. In seveda, da dobimo fotko sončnega zahoda pri Uluruju!

Prevoz po Great Ocean Roadu

Še ena kandidatka za veliko nagrado je Great Ocean Road v Victoriji.  Med Lornom in Apollo Bayem se cesta spusti v strme klife, pred prihodom med njihove najbolj slavne prebivalce, 12 apostolov.

Kakadu

Prečudoviti Kakadu na samem vrhu Avstralije kar kipi od življenja. Ne glede na letni čas smo tam turisti vedno deležni nepozabnih izkušenj. Nagrajeni boste z starodavno jamsko umetnostjo, zavoji čudovitih rek in z bližnjimi srečanji z nazobčeno obalo Avstralije.