Oglaševanje na Nomagu

Nomago za oglaševanje različnih blagovnih znamk, izdelkov, storitev idr. ponuja številne komunikacijske kanale. V primeru, da vas sodelovanje v tej obliki zanima, nas kontaktirajte na oglasevanje@nomago.si

Oglasevanje

Postanite naš partner

Če v vašem podjetju veliko potujete oz. iščete letalske vozovnice, morebitno nastanitev in prevoz zgolj za enkratno potovanje, se obrnite na nas. Poslovnim partnerjem namreč nudimo več ugodnosti in dodelimo tudi (p)osebnega svetovalca.

Svoje povpraševanje, želje ali morebitna vprašanja – za kratkoročno ali dolgoročno sodelovanje – pošljite na oglasevanje@nomago.si.

Za novo ustanovljena podjetja in večje skupine (nad 10 oseb) nudimo posebne ugodnosti.

Družbena odgovornost

Pri Nomagu stremimo k trajnostnemu razvoju. Tako je naše poslanstvo razvoj individualnega popotovanja z namenom, da tako mladi kot starejši potujejo in si s tem širijo svoja obzorja, spoznavajo različne kulture, lažje razumejo soljudi po vsem svetu in posledično tudi osebnostno rastejo.

Zato se med drugim zavzemamo tudi za podporo društev in organizacij, ki stremijo k izboljšanju družbe in kakovosti življenja ter za tista, ki širijo zavedanje o pomenu popotovanj v najširšem smislu.

Obenem pa se tudi sami vsak dan trudimo skrbeti za varstvo okolja z recikliranjem odpadkov, varčevanjem z energijo, zmanjševanjem rabe papirja … Pri tem stremimo k načelu, ki ga je najlepše ubesedil Neil Armstrong, prvi človek, ki je stopil na Luno: Tako majhen korak za človeka, tako velik za človeštvo.