Popotniške izkaznice

ISIC, IYTC in ITIC

Oglej si tudi uradno spletno stran popotniških izkaznic!

Popotniske izkaznice

Mednarodna študentska izkaznica – ISIC

Za vse učence, dijake in študente, starejše od 12 let, je izkaznica ISIC pot do številnih ugodnosti in popustov po vsem svetu. Zakaj?

  • Je edina študentska izkaznica priznana po vsem svetu.
  • Omogoča več kot 40 000 popustov.
  • Uporablja jo skoraj 5 milijonov študentov.
  • Velja v več kot 130 državah sveta.

Cenejše vstopnine, popusti v trgovinah, nore cene hostlov – zahtevaj več za manj!
Poleg tega je izkaznica ISIC tudi pogoj za nakup letalskih kart STA Travel, ki ti omogočajo cenejše in udobnejše potovanje z letalom. Z izkaznico ISIC so cene dostopne tudi študentskim žepom.
Kamor koli te zanese pot, ne pozabi na ISIC!

Mednarodna mladinska izkaznica – IYTC

Če nisi študent in nisi star več kot 31 let, je izkaznica IYTC pot do številnih ugodnosti in popustov po vsem svetu. Vstopnine v muzeje, zabaviščne, nacionalne parke bodo dostopne za tvoje žep, popusti v trgovinah, hostelih in predvsem pri prevozih pa ti bodo omogočili, da boš lahko videl več za manj.
Poleg tega lahko z izkaznico IYTC kupuješ letalske karte pri Nomagu, ki ti omogočajo cenejše in udobnejše prevoze!
Kjerkoli torej si, ne pozabi na IYTC!

Mednarodna učiteljska izkaznica – ITIC

Izkaznica vam omogoča določene popuste pri nakupu letalskih kart (pri Nomagu na vseh letih BA, če gre za študentske karte), potovalnih aranžmajev, rezervaciji hotelov in hostlov, pri vstopninah za muzeje, knjižnice.
Hkrati je ITIC edino mednarodno priznano dokazilo, da opravljate učiteljski poklic.

Hostelling International

Izkaznica Hostelling International je namenjena vsem popotnikom, ki želijo privarčevati nekaj denarja pri hostlih, ki so včlanjeni v zvezo hostlov Hostelling International.
Cene prenočevanja v youth hostlih se od kraja do kraja precej razlikujejo. Pogosto se izkaže, da so storitve v teh hostlih precej dražje za tiste popotnike, ki nimajo članske izkaznice in morajo plačati nečlansko ceno prenočitve.

The London Pass

London je eno izmed vodilnih svetovnih mest, ki obiskovalcem nudi na stotine znamenitosti. London Pass je edina ekskluzivna izkaznica, ki ponuja osupljivo in raznovrstno ponudbo: od ogledov zgodovinskih stavb, palač in katedral do muzejev, galerij in vrtov.
Z izkaznico imaš proste vstope in popuste, hkrati pa ti ne bo potrebno stati in čakati v vrsti, kar ti poleg denarja prihrani tudi dragoceni čas. Zraven pa dobiš tudi vodič v angleškem, nemškem, španskem, italijanskem ali francoskem jeziku.

New York Pass

New York City je največje mesto v ZDA in hkrati Mesto z veliko začetnico, ki je znano po vsem svetu s svojo kulturo, ritmom, nebotičniki in seveda mnogimi znamenitostmi.
New York Pass ti omogoča, da brezplačno obiščeš več kot 40 različnih atrakcij in pri nekaterih ti ni treba niti čakati v vrsti. Obenem ti ponuja popuste v trgovinah, restavracijah in pri različnih vodenih turah.

In še …

Poleg navedenih izkaznic ponujamo še mnoge druge popustniške kartice za destinacije po vsem svetu. Za podrobnejšo ponudbo nas lahko pokličeš na 080 47 42, pošlješ e-pošto ali nas obiščeš v pisarni.