Potuješ v državo, ki zahteva vizo?

Urejanje viz zna biti zahtevno ali vsaj zamudno opravilo, včasih pa ob vseh pripravah na potovanje preprosto zmanjka časa še za to. Nič hudega! V Nomago Travel ti lahko pomagamo urediti vize za večino držav, ki zahtevajo vizo za vstop.

Viza

Izpolni obrazec in izberi, za katero državo potrebuješ vizo. Kontaktirali te bomo naslednji delovni dan.

Tvoji podatki

Prosimo, izpolni vsa polja označena s krepko barvo. Vsi podatki niso obvezni, nam pa pomagajo pri procesu!
Podatki bodo posredovani podjetju Nomago d.o.o. za namen obdelave povpraševanja.

Ime
Priimek
Elektronski naslov
Telefon
Datum odhoda
Obdobje potovanja
dni
Država
Nam moraš še kaj sporočiti?
Ali želite prejemati naše e-novice?
Informacije o naši ponudbi (akcije, ugodnosti, novosti, nasveti, zanimivosti).

Najbolj nas razveseli, ko slišimo, da je en od naših popotnikov med našimi vsebinami dobil idejo za svojo naslednjo pot. Ali soglašaš s tem, da tvoje podatke shranimo in ti občasno na spletu ali prek drugih kanalov (e-pošta, družbena omrežja) pokažemo kakšen zapis, za katere sklepamo, da te zanima?

Soglašam z uporabo oddanih osebnih podatkov za:

Splošno komuniciranje:
Vključuje pošiljanje aktualnih novic in splošno obveščanje o ponudbi, novostih, ugodnostih, dogodkih in nagradnih igrah ter druge novice splošne narave. Osebni podatki, ki jih obdelujemo za ta namen, vključujejo: ime, priimek, kontaktne podatke, podatke iz naročenih storitev in podatke o uporabi spletne strani ali aplikacije Nomago.

Hramba:
Vključuje hrambo osebnih podatkov ter preteklih povpraševanj zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in pohitritve procesa tega povpraševanja.

Seznanjen sem, da lahko v vsakem trenutku prekličem uporabo svojih osebnih podatkov in da imam glede svojih osebnih podatkov pravico do seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora. Več informacije je na voljo na strani s pojasnili o varnosti osebnih podatkov, ki vsebuje podrobnejše informacije o tem, kako Nomago d.o.o. ravna z osebnimi podatki. 

Upravljavec osebnih podatkov: NOMAGO d.o.o., Vošnjakova ulica 3, 1000 Ljubljana
Kontakt pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov (DPO): dpo@nomago.si