Auckland

Letalska karta

Za najboljšo ponudbo povratnih letalskih kart za Auckland oddaj povpraševanje ali poišči povezave na našem spletnem iskalniku letalskih vozovnic. Cene v redni prodaji se navadno gibljejo med 1000 in 1200 €.

Auckland

Prenočišča

Hostel:

Base Auckland Hostel

Postelja v večposteljni sobi že od 34 € po osebi

Dvoposteljna soba: 78 €

Hostel se nahaja v središču mesta, v predelu CBD (Central Business District) in 5min hoje do Sky Towerja. Največkrat izbran hostel ponuja večposteljne sobe kot tudi privatne enoposteljne in dvoposteljne sobe.

Hoteli:

Grand Chancellor Auckland City Hotel ****

Dvoposteljna soba: 178  €

Hotel s pogledom na Viaduct Harbour je od Sky Towerja oddaljen le 5min hoje. Nahaja se v središču mesta, ponuja brezplačen dostop do interneta, fitnes in notranji bazen.

The Quadrant Hotel ****

Studio Deluxe soba: 192 €

Modernejši hotel z okusno opremljenimi sobami se nahaja v predelu, ki je med najbolj priljubljenimi. Gostom ponuja bar, fitnes in brezplačni dostop do interneta.

Doživetja

Waiheke Island Zipline & Native Forest Adventure: od 86 €

Sam ali v dvoje si privošči zipline z razgledom na Auckland, Rangitoto in zaliv Hauraki ter izkoristi priložnost za spoznavanje lokalne flore in favne ter obisk butičnih vinotek.

Bridge Bungy Auckland: od 101 €

Skoči z mostu, ki je rojstni kraj komercialnega skakanja z elastiko.

Full-Day Experience the Best of Auckland: od 101 €

Doživi najboljše, kar ponuja mesto, v družbi popotnikov iz vsega sveta. Celodnevno druženje bosta popestrila okušanje lokalnih vin in pa BBQ kosilo.

America’s Cup jadralno doživetje: od 115 €

Pridruži se jadralni ekipi na eni izmed jadrnic Grand Prixa. Lahko sodeluješ in postaneš del ekipe, ali pa samo uživaš in se predaš jadralno-vetrovnim užitkom. Nepozabno dvo-urno doživetje!

Base Jumping Pass: od 178 €

Base Jumping Pass ti omogoča, da 10 izbranih dni preživiš v katerem koli od Base Hostlov po celi Avstraliji in Novi Zelandiji. Cena passa je 178 €, kar pomeni, da boš za prenočišča plačeval samo dobrih 17 € na noč, kar na Novi Zelandiji vključuje tudi zajtrk. Obenem lahko voucher zamenjaš tudi za povratno vožnjo s trajektom na Magnetic Island.

Nova Zelandija – aktivno potovanje po južnem otoku (15 dni):  od 2699 €

Na tem 2-tedenskem potovanju bomo prepotovali otok s kajaki, čolni, kolesi in peš. Razišči narodni park Abel Tasman, zaveslaj po mirnih vodah Milford Sounda in se s kolesom zapelji po stari železnici v osrednjem Otagu. Če ti ob branju opisa ni zmanjkalo sape, je čas, da spakiraš kovčke.

Kiwi Experience: različne cene, odvisne od števila dni potovanja

Odloči se za Kiwi Experience – avtobusne ture, ki so posebej prilagojene samostojnim in pustolovskim popotnikom, kot si ti.

Nova Zelandija (the land of the Kiwis) je poleg tega znana še po pustolovskih športnih priložnostih kot so raftanje, padalstvo in skok z bungeejem. Si upaš skočiti na drugo stran sveta? Sponzoriraj svoje sanje in si poišči eno izmed zanimivih služb prek Working Holiday vize na Novi Zelandiji.

Več o delu na novi zelandiji

Lonely Planet vodiči

Katere vodiče imamo na zalogi?

  • New Zealand
  • Australia & New Zealand on a shoestring

Vse cene so informativne narave in se lahko spreminjajo glede na ponudnika in valuto. Za vse ostale informacije smo na voljo na travel@nomago.si ali 080 47 42.

* Cene so informativnega značaja, zato se lahko spremenijo. Pri tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost.

Rezerviraj dnevni izlet ali ogled z lokalnim vodičem!