Bangkok

Letalska karta

Tajska bo vedno veljala za eno izmed najbolj zaželenih destinacij na svetu, tako ostaja tudi v naši ponudbi na samem vrhu, saj so cene letalskih kart pogosto znižane za vsaj 100 €. Preveri ponudbo za izbran termin prek našega spletnega iskalnika ali oddaj povpraševanje našim izkušenim agentom.

Bangkok

Namigi za spanje

Hoteli

Woraburi Sukhumvit Hotel Bangkok ***
(Sukhumvit)
Hotel se nahaja v enem bolj popularnih predelov Bangkoka, kjer se nahajajo številne restavracije, bari, trgovine, nakupovalna središča in lokalne tržnice

  • cena nočitve v dvoposteljni sobi skupaj z zajtrkom: 17 € na osebo

Belaire Bangkok Hotel ****
(Sukhumvit)
Hotel se nahaja na super lokaciji, 5min stran od Nana BTS Sky Train. Poleg odlične lokacije, ki je primerna tako za popotnike kot poslovneže, ponuja popoldansko ali jutranjo osvežitev v zunanjem bazenu.

  • cena nočitve v dvoposteljni sobi skupaj z zajtrkom: 28 € na osebo

Hostli

Oneday Hostel Sukhumvit 26
(Sukhumvit)
Nov hostel v središču mesta, kamor se zatekajo številni mladi iz vsega sveta, saj tam najdeš tudi “coworking space”. Je tudi odlično opremljen hostel, ki navdušuje in navdihuje.

  • cena nočitve v večposteljni sobi: 9 € na osebo

Doživetja

Bangkok – Sukhumvit Bar Crawl: od 14,50 €

4-urno popotovanje po najbolj znanih barih in klubih, kamor so vključili tudi VIP vstop in nekaj najbolj popularnih shot-ov. Zgrabi priložnost že prvi večer, da spoznaš pravo nočno življenje in skleneš prva prijateljstva s popotniki iz vsega sveta.

VIP Bus Transfers between Bangkok and Chiang Mai: 25 €

Udoben in ugoden način, da se odpraviš iz prestolnice na precej bolj miren sever Tajske. Chiang Mai je eno od naših najljubših mestec, a ker se tja potuje kar nekaj ur, svetujemo, da rezerviraš vozovnico vnaprej. Ponudba vključuje potovanje v VIP busu z udobnimi sedeži, hrano, pijačo in ostale prigrizke, osnovno zavarovanje in pa prevoz do hotela, če se ta nahaja v starem delu Chiang Maia.

Bangkok City & Temples Tour: 34 €

Na 3-4 urni turi obiščeš čudovite templje Bangkoka od Wat Suthata, Wat Phoa do Wat Benchamabophita.

Old Town Bangkok Food Tour: od 35 €

Odpravi se na gurmansko popoldne v manjši skupinici popotnikov iz vsega sveta in lokalnim vodičem. Okusil boš nekaj najbolj tradicionalnih jedi, spoznal veliko ljudi in popoldan preživel med lokalci.

Tajska, Kambodža in Vietnam: 699 € (za mlade od 18 – 39 leta starosti)

Ko ti zastane dih ob mogočnih Khmerovih templjih v Angkor Watu in nepopisan občutek, ko se potopiš v kristalno turkizno morje – to je lajf! Paket potovanja vključuje številne znamenitosti, ki jih ponuja narava, zgodovina in kultura Kambodže. V desetih dobro izkoriščenih dneh boš spoznal vse od Tajske do Vietnama; prometne ulice, umirjenost podeželja, letovišče ob morju, življenje na reki, ulično hrano … In vse to v družbi kolegov popotnikov, ki se bodo skupni dogodivščini pridružili iz istih razlogov kot ti – avantura, zabava, druženje in največ doživetja za ugodno ceno. Poskrbljeno je za prevoze, nastanitve, organizacijo, vodenje, ti pa se samo še osredotoči na izbiro tistih aktivnosti, ki te najbolj zanimajo.

Lonely Planet vodiči

  • Bangkok Encounter
  • Bangkok City Guide
  • Thailand

* Cene so informativnega značaja, zato se lahko spremenijo. Pri tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost.

Rezerviraj dnevni izlet ali ogled z lokalnim vodičem!