Dublin

Letalska karta

Preveri najboljše letalske povezave do Dublina in razišči prestolnico Irske. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji piva in zabav v kulturni četrti Temple Bar. Oddaj povpraševanje za izbran termin in odpotuj. Za ponudbo nizkocenovnih letalskih prevoznikov, nam piši na travel@nomago.si ali pokliči na 080 47 42.

Dublin

Dnevni izleti

Dublin Hop On – Hop off avtobusna tura: od 18 € (cena za imetnike ISIC izkaznice je 16 €)

Oglej si zanimivosti Dublina na turi, ki ponuja 48 ur neomejenih voženj z avtobusom in ima postajališča ob vseh glavnih znamenitostih v Dublinu.

Wild Wicklow Tour: od 29 €

Želiš spoznati čudovito naravo Irske? Potem je to idealna rešitev zate. Vodič te bo popeljal po okoliški pokrajini in razložil nekaj več o tamkajšnjem podeželju. Pridruži se zabavnemu vodenemu izletu v Wicklow, ki mu nekateri pravijo tudi “The Garden of Ireland”. Ob povratku sta na vrsti postanek v samostanu Glendalough ter tipično kosilo v irskem pubu.

Guinness Storehouse: od 18 €

Obisk doma odličnega Guinnessa je za marsikaterega turista višek mestnih znamenitosti, poleg vstopnine je v ceno vključeno pint piva! Odprt od leta 2000, nudi obiskovalcem vse in še več, kar je potrebno vedeti o svetovno znanem pivu. Zgodba je stara že več kot 250 let, pritegnila pa bo še tako slabega poznavalca piva! To je ena izmed najbolj popularnih tur v Dublinu, letno pa ima več kot milijon udeležencev!

Prenočišča

Hostli

Barnacles Temple Bar House :: od 18 € (zajtrk vključen v ceno)
(Temple Bar)
Hostel se nahaja v soseski Temple Bar, v bližini barov, restavracij ter pubov. Znamenitosti kot so College, St Stephens Green Christchurch, O’Connell Street, ipd. so le nekaj korak stran. Hostel je super točka za sprostitev in spoznavanje no kramljanje z novimi cimri!

Generator hostel Dublin :: od 21 € (zajtrk vključen v ceno)
(Temple Bar)
Centrala lokacija, turistične informacije in brezplačni internet so le nekatere izmed prednosti, ki jih ponuja prisrčni hostel.

Hotel

Temple Bar Hotel :: od 57 €
(Temple Bar)
Harding Hotel se nahaja v okrožju “Temple Bar”, kjer obiskovalcem nudi dostop do številnih pubov s pravo irsko atmosfero. V bližini so tudi Trinity College, Dublin Castle in Grafton Street.

Katere vodiče imamo na zalogi?

    • Istanbul
    • Pocket Istanbul
    • Turkey

Vse cene so informativne narave in se lahko spreminjajo glede na ponudnika in valuto. Za vse ostale informacije smo na voljo na travel@nomago.si ali 080 47 42.

Lonely Planet vodič!

Katere vodiče imamo na zalogi?

  • Dublin
  • Dublin Encounter

* Cene so informativnega značaja, zato se lahko spremenijo. Pri tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost.

Rezerviraj dnevni izlet ali ogled z lokalnim vodičem!