Helsinki

Letalska karta

Odpotujte na jug Finske in si oglej Helsinke. Za ugodne cene letalskih kart za Helsinke oddaj povpraševanje za izbran termin. Za ponudbo nizkocenovnih letalskih prevoznikov, nam piši na travel@nomago.si ali pokliči na 080 47 42.

Helsinki ugodno potovanje stapotovanja

Dnevni izleti

Helsinki Hop-on hop-off Sightseeing Bus Ticket: od 27€

Zajema najbolj zanimive dele Helsinkov, kot so historični center, olimpijski stadion, bolšji sejem, narodni muzej,…

Helsinki CARD: od 44€

S kartico Helsinki si lahko praktično in varčno ogledate mesto Helsinki. Zajema celovit vodič, odlične zemljevide, hkrati pa lahko z njo prosto uporabljate javni prevoz (tram, metro, avtobus, ladje do otokov) in imate prost vstop do vseh večjih turističnih točk in muzejev.
Vodič Helsinki Card je dostopen na spletni strani www.helsinkicard.com v pdf formatu, kjer lahko najdete seznam večjih znamenitosti in muzejev, ki jih vključuje kartica.

Prenočišča

Euroshostel 2*:: od 23€ na osebo v dvposteljni sobi s skupno kopalnico
Eurohostel je eden največjih hostlov v Skandinaviji, ki je odprt skozi celo leto. Eurohostel pripada verigi Hostelling International, ki je največja svetovna nastanitvena veriga.
Prijazen in moderen hostel se nahaja na odlični lokaciji, blizu centra mesta ter blizu pristanišča.

Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti Hotel 4* :: od 55€ na osebo na noč v dvoposteljni sobi z zajtrkom

Holiday Inn Helsinki leži v poslovnem središču Ruoholahti, 2 km do glavnega trga ter pristanišča.
Hotel ima sobo za fitness, poslovni center, savno, restavracijo in bar. Hotel ponuja tudi strežbo v sobi, servis za perilo, menjalnico ter parkirišče. Vsaka soba ima dostop do interneta, likalno mizo z likalniki, delovno mizo itd.

Arthur 3* :: od 52€ na osebo na noč v dvoposteljni sobi z zajtrkom
Lokacija blizu centra mesta, glavne železniške postaje ter glavne nakupovalne ulice. Glavne značilnosti tega hotela so izvrstna lokacija ter prijazno osebje.

Lonely Planet vodič!

Katere vodiče imamo na zalogi?

  • Finland

Vse cene so informativne narave in se lahko spreminjajo glede na ponudnika in valuto. Za vse ostale informacije smo na voljo na travel@nomago.si ali 080 47 42.

* Cene so informativnega značaja, zato se lahko spremenijo. Pri tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost.

Rezerviraj dnevni izlet ali ogled z lokalnim vodičem!