Las Vegas

Letalska karta

”What happens in Vegas ends up on facebook” obišči mesto zabave in igralništva. Preveri ugodno ponudbo povratnih letalskih kart za Las Vegas ali oddaj povpraševanje za izbran termin.

Lasvegas

Dnevni izleti

Grand Canyon Sunset Tour: od 450€

Poleti s helikopterjem nad Hoover Dam in Lake Mead. Spusti se nad čudovitim Grand Canyonom, ki ti omogoča neprecenljiv razgled in si ob koncu dneva privošči piknik s šampanjcem ter v dobri družbi počakaj na sončni zahod v čudovitih barvah, ki se razlivajo nad Grand Canyonom.

3-Day Tour: Grand Canyon, Zion and Bryce, Monument Valley: od 499 €

Če imaš željo po spoznavanju ZDA vendar imaš zelo omejen čas, potem je naša ponudba za mini – dogodivščino od Las Vegasa do Grand Canyona ravno pravšnja. Kavboji, kanjoni in Indijanci! Je potrebno navesti še kaj? Privošči si večerjo na žaru in nastanitev v stilu divjega zahoda, preživi noč s plemenom Navajo v osrčju doline Monument, oglej si mogočni Grand Canyon, Zion in Bryce nacionalni park.

Hop-on-hop-off bus: od 40 €

Zakaj bi se tvoje potovanje končalo že v Las Vegasu? „Mesto grehov“ ima odlično urejen avtobusni prevoz do drugih večjih središč. Tako si lahko že pred potovanjem urediš prevoz iz Las Vegasa do Los Angelesa že za samo 35 EUR.

Prenočišča

Circus Circus

nočitev brez zajtrka v dvoposteljni sobi od 30 € ( za dve osebi)

Luxor

Nočitev brez zajtrka v dvoposteljni sobi od 75 € (za dve osebi)

Bellagio Hotel

The Strip – nočitev brez zajtrka v dvoposteljni sobi od 140 € (za dve osebi)

Vse cene so informativne narave in se lahko spreminjajo glede na ponudnika in valuto. Za vse ostale informacije smo na voljo na travel@nomago.si ali 080 47 42.

Lonely Planet vodič!

Katere vodiče imamo na zalogi?

  • Las Vegas
  • Las Vegas Encounter

* Cene so informativnega značaja, zato se lahko spremenijo. Pri tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost.

Rezerviraj dnevni izlet ali ogled z lokalnim vodičem!