Milano

Letalska karta

Milano, modna prestolinca sveta in rojstni kraj aperitivov. Če želiš okusiti ”sladko življenje” rezerviraj letelsko vozovnico ali oddaj povpraševanje za izbran termin. Za ponudbo nizkocenovnih letalskih prevoznikov, nam piši na travel@nomago.si ali pokliči na 080 47 42. Do Milana pa lahko uredimo tudi prevoz z avtobusom ali kombijem iz Ljubljane oz. drugih večjih mest.

Milan cathedral 458923 1280

Dnevni izleti iz Milana

Shopping Outlet in Serravalle: že od 20 €

Serravalle Outlet je nakupovalno središče z več kot 170 trgovinami znanih kreatorjev, ki ponujajo od 30% do 70 % popusta na izdelke. Odhodi avtobusov v nakupovalno središče so vsak dan.

  • Nakupovalna kartica: v kolikor pri informacijskem pultu pokažeš naš vavčer za dnevni nakupovalni izlet, dobiš posebno kartico, ki ti omogoča dodatni 5-15 % popust

Milan City Sightseeing Tour: že od 25 €

Ogled mesta in njegovih znamenitosti z vrha dvonadstropnega avtobusa. Vodenje ogleda poteka v osmih tujih jezikih in omogoča tudi, da kjer koli in kadar koli zapustite avtobus in nadaljujete vožnjo z naslednjim.

Prenočišča

Hotel Canova ***  

(Center)
Cena nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi :: od 110 € na osebo
Hotel se nahaja v osrčju Milana in je le 50 m oddaljen od podzemne postaje ter 200 m od železniške postaje.

Amadeus Hotel Milan ***

(Central Station)
Cena nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi :: od 56 € na osebo
Hotel Amadeus Milan se nahaja skoraj kilometer stran od centra mesta ter le nekaj korakov stran od železniške postaje Stazione Centrale. Svojim gostom ponuja udobje in enostaven dostop do oglednih točk mesta. V bližini se nahaja tudi opera „La Scala“.

Hotel Virgilio **

(Central Station)
Cena nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi :: od 35 € na osebo
Hotel Virgilio se nahaja v bližini glavne železniške postaje in ponuja enostaven dostop do vseh mestnih zanimivosti, saj se nahaja v centru mesta in ponuja zelo ugodno nastanitev.

Cristallo Hotel Milan ***

(Central Station)
Cena nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi :: od 85 € na osebo
Hotel se nahaja 50 km od letališča Malpensa Airport in le 10 km od letališča Linate. Od glavne železniške postaje je oddaljen le 150 m. Nedavno prenovljen hotel je primeren tako za poslovne obiske mesta kot tudi turistične.

Lonely Planet vodič!

Katere vodiče imamo na zalogi?

  • Best of Milan
  • Italy

* Cene so informativnega značaja, zato se lahko spremenijo. Pri tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost.

Rezerviraj dnevni izlet ali ogled z lokalnim vodičem!