Moskva

Letalska karta

Si si že ogledal Kremelj v Moskvi? Znamenite stavbe in ruske katedrale, ki so bile simbol moči znotraj obzidja. Oddaj povpraševanje za vse podrobnosti ali poišči najugodnejšo letalsko karto. Za ponudbo nizkocenovnih letalskih prevoznikov, nam piši na travel@nomago.si ali pokliči na 080 47 42. Moskva te čaka!

Moscow

Izleti

Walking tour: 40,00 €

Ne zamudi ogleda Rdečega trga, ki je znana Unescova kulturna dediščina, kremeljskega obzidja in katedrale svetega Bazila. Tam je tudi Leninov mavzolej in marši ruskih vojakov preko trga. Pot nas bo vodila do Kremlja in katedrale Kristusa odrešenika, ki je najvišja pravoslavna katedrala na svetu.

Ogled moskovskega metroja : 24,00 € (študentje z ISIC izkaznico imajo ceno 14,00 EUR)

Otvoritev metroja je bila že leta 1935 simbol industrijskega in tehnološkega napredka vlade. Od takrat naprej je metro veljal za palačo številnih ljudi. Pri gradnji so sodelovali številni ruski umetniki iz vse države, ki so simbolizirali poenotenje tega naroda. Danes je metro eden izmed najpomembnejših moskovskih transportnih sredstev. Obsega 2300 km prog in kar 164 postaj, ki si jih je vredno ogledati, saj so številne odete v marmor, granit, oniks in barvno steklo ter okrašene z različnimi kipi.

Prenočišča

Sherston Hotel*** 

Dvoposteljna soba od 35 €

Hotel se nahaja severno od Moskve in ima lahek dostop do centra z metrojem.

Slavyanka Hotel*** 

Dvoposteljna soba od 43,00 €

Hotel se nahaja v centru mesta. Hotel je dragoceni del Stalinove klasicistične dediščine, saj so v njem prespale slavne osebnosti iz ruske zgodovine.

Maxima Slavia Hotel*** 

Dvoposteljna soba od 71,00 €

Hotel se nahaja v VDNH območju poleg vpadnice, ki vodi v center. Poleg hotela je nakupovalni center, ki je odprt 24 ur dnevno.

Rushotel *** 

Dvoposteljna soba od 83 €

To je popularni poslovni hotel v Moskvi. Hotel se nahaja na južni strani Moskve zraven zunanjega ringa. Center je oddaljen 30 minut stran z avtom.

Vse cene so informativne narave in se lahko spreminjajo glede na ponudnika in valuto. Za vse ostale informacije smo na voljo na travel@nomago.si ali 080 47 42.

Lonely Planet vodič!

Katere vodiče imamo na zalogi?

  • Moscow
  • Russia

* Cene so informativnega značaja, zato se lahko spremenijo. Pri tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost.

Rezerviraj dnevni izlet ali ogled z lokalnim vodičem!