Oslo

Letalska karta

Privošči si vikend oddih v Oslu. Poišči letalsko vozovnico in obišči prestolnico Norveške ali oddaj povpraševanje za izbran termin. Za ponudbo nizkocenovnih letalskih prevoznikov, nam piši na travel@nomago.si ali pokliči na 080 47 42. Oslo te čaka!

Oslo

Dnevni izleti

Oslo Pass: od 38 €

Gre za multifunkcijsko kartico s katero imate neomejen dostop do javnega prevoza, možnost prostega obiska 30-ih muzejev oz. zgodovinskih objektov. Hkrati pa vam kartica prinaša še dodatne popuste za določene muzeje, znamenitosti in atraktivnosti. Izbirate lahko med 24, 48 in 72 urnimi karticami.

Oslo Hop-on Hop-off avtobusni prevoz: 33,50 €

Izlet z leseno jadrnico ob fjordu: 30 €

Na tem dveurnem izletu boste uživali v vožnji z leseno ladjico ob pogledu na idilično pokrajino iz morja.

Prenočišča

Anker ***

Dvoposteljna soba od 70 €

Če iščete komforten hotel z ugodnimi cenami, je hotel Anker prav za vas. Nahaja se v samem centru mesta, le par minut stran od centralne postaje in glavne ulice, kjer se nahaja večina znamenitosti. Ponuja ti tudi zajtrk in parkirno mesto.

P-Hotels Oslo ****

Dvoposteljna soba od 120 €

P-Hotel Oslo ima priročno lokacijo, saj se nahaja pri Grensenu, vzporedno z ulico Karla Johansa. Če boste nastanjeni v P-Hotelu, imate v okolici vse znane atrakcije Osla: Kraljeva palača, trdnjava Akershus, parlament itd. Ob hotelu se nahaja tudi avtobusna postaja za letališče. V ceno nočitve je vključen tudi zajtrk.

Vse cene so informativne narave in se lahko spreminjajo glede na ponudnika in valuto. Za vse ostale informacije smo na voljo na travel@nomago.si ali 080 47 42.

Lonely Planet vodič!

Katere vodiče imamo na zalogi?

  • Norway

* Cene so informativnega značaja, zato se lahko spremenijo. Pri tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost.

Rezerviraj dnevni izlet ali ogled z lokalnim vodičem!