Reykjavik

Letalska karta

Uporabi iskalnik letalskih kart in poišči vozovnico do Islandije, katere glavno mesto je Reykjavik. Ali pa prepusti delo strokovnjakom in jim zaupaj svoje želje. Za ponudbo nizkocenovnih letalskih prevoznikov, nam piši na travel@nomago.si ali pokliči na 080 47 42.

Reykjavik

Dnevni izleti

The Blue Lagoon, vstopnina vključena: od 76 €

The Blue Lagoon so edinstvene geotermalne terme, kjer se obiskovalci sproščajo v topli geotermalni morski vodi, ki jih obkrožajo magična polja lave in črne peščene plaže. Topla voda in naravni aktivni elementi, kot so zelene alge, kremen in mineralna sol vam pomagajo, da se sprostite in se znebite vsakodnevnega stresnega življenja. Kopanja v tem edinstvenem okolju na obisku Islandije ne smete izpustiti.

Golden Circle tour: od 60 €

Ta tura vključuje vodenje okrog svetovno znanega geotermalnega območja, kjer so številčni izviri vroče vode, izbruhi gejzirjev in blatni bazeni. Ogled kraljice islandskih slapov Gullfoss in obisk nacionalnega parka Thingvellir. V tem parku je izvoren prostor najstarejšega parlamenta na svetu. Viden je tudi atlantski prelom, kjer je možno opazovati kako tektonski plošči razdvajata Islandijo.

Reykjavik Hop-on Hop-off Tour: 24-hour ticket: od 24 

24- urna vozovnica z vodenjem

Prenočišča

Reykjavik Backpackers Hostel: od 27,50 EUR
Cena nočitve v 8-posteljni sobi bi bila od 27,50 EUR dalje.
Hostel je lociran v centru mesta, v nesposredni bližini barov in restavracij. 

Radisson Blu Saga ****: od 83,66 €
Nočitev v dvoposteljni sobi, cena od 83,66 EUR na osebo dalje.
Hotel je lociran le nekaj minut hoda iz centra mesta v umirjeni soseski, le 5 minut od obale.
Ena izmed glavnih značilnosti hotela je zelo kvalitetna namestiev s prvorazredno restavracijo, ki ponuja izjemne razglede na mesto.

Metropolitan***: od 45,50 €
Nočitev v dvoposteljni sobi, cena od 45,50 EUR na osebo dalje.
Hotel je lociran v ozki uličici, le 5 minut hoje do centra mesta. Sobe so različnih velikosti, večina je majnših. Sobe s kopalnicami so preproste, a kvalitetne.

Lonely Planet vodič!

Katere vodiče imamo na zalogi?

  • Iceland

* Cene so informativnega značaja, zato se lahko spremenijo. Pri tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost.

Rezerviraj dnevni izlet ali ogled z lokalnim vodičem!