Rim

Letalska karta

V Nomago Travel smo pripravili posebno ponudbo povratnih letalskih kart za obisk večnega mesta Rim. Na vprašanje kaj početi v Rimu, ti bodo odogovrili naši agentje in našli primerne aktivnosti zate. Za ponudbo nizko cenovnih letalskih prevoznikov, nam piši na travel@nomago.si ali pokliči na 080 47 42.

Rome

Dnevni izleti

Ancient and Old Rome Tour: od 23 €

Obišči največje znamenitosti Rima od Koloseja do Panteona in Piazze Navone v družbi angleško govorečega vodiča, kjer boš spoznal zgodovino in način življenja starih rimljanov.

Vatican Tour: od 30 €

Obišči Vatikan, najmanjšo neodvisno državico na svetu in si oglej katedralo Sv. Petra, vatikanski muzej, Michelangelovo sikstinsko kapelo brez čakanja v dolgih vrstah pred vhodom …

Excursion to Naples and Pompei: 119 €

Enodnevni izlet v Neapelj in Pompeje, ki ponuja ogled pristaniškega mesta, italijansko kosilo ter obisk čudovitih Pompejev, ki jih je nekoč zasul vulkan Vezuv.

Spalni nasvet

Hoteli

Hotel Giglio Dell Opera ***

(Historical Centre)
Cena nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi: od 118 €
Hotel je v neposredni bližini znamenitosti, kot so cerkev S. Maria Maggiore, vodnjak Trevi, Piazza Venezia. Postaja podzemne železnice, ki pelje do letališča Fiumicino, je le 200 m proč.

Espana Hotel Rome ***

(Termini Station)
Cena nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi: od 75 €
Hotel se nahaja en kilometer iz centra mesta in je 25 km oddaljen od letališča Fiumicino.
Lokacija hotela omogoča enostaven dostop do vseh mestnih znamenitosti z metrojem ali avtobusom, saj se nahaja v neposredni bližini postaje Termini.

Hostli

The Youth Station Hostel

Cena nočitve brez zajtrka v večposteljni sobi: od 30 €
Hostel se nahaja v bližini Piazze Bologne in je 25 km oddaljen od letališča Fiumicino.
Lokacija hostla omogoča enostaven dostop do vseh mestnih znamenitosti z metrojem ali avtobusom. Gostom pa je na voljo tudi brezplačni internet.

Vse cene so informativne narave in se lahko spreminjajo glede na ponudnika in valuto. Za vse ostale informacije smo na voljo na travel@nomago.si ali 080 47 42.

Lonely Planet vodič!

Katere vodiče imamo na zalogi?

  • Pocket Guide Rome
  • Rome
  • Italy

* Cene so informativnega značaja, zato se lahko spremenijo. Pri tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost.

Rezerviraj dnevni izlet ali ogled z lokalnim vodičem!