Stockholm

Letalska karta

Preveri ugodno ponudbo povratnih letalskih vozovnic za Stockholm in se sprehodi po starem delu mesta.  Oddaj povpraševanje za izbran termin in poiskali ti bomo najugodnejšo letalsko vozovnico. Za ponudbo nizkocenovnih letalskih prevoznikov, nam piši na travel@nomago.si ali pokliči na 080 47 42.

Stockholm

Izleti

Stockholm Old Town Walking Tour: 17,00 EUR

Uživaj ob poučnem ogledu mesta, poglej si kip  Riddarholmskyrkana – ustanovitelja mesta ter uživaj v mestnih legendah

Stockholm Card (2, 3 or 5 Days): že od 78,00 EUR

Kartica vam nudi 75 brezplačnih muzejev in znamenitosti, brezplačen prevoz z javnimi sredstvi, ogled mesta z ladjico in še mnogo več.

Stockholm Bike Tour: 33,00 EUR

Ogled mesta s kolesom je eden boljših načinov, da vidiš mesto. Izkušeni vodnik bo obiskovalcem pokazal vse pomembne znamenitosti ter predstavil marsikatero anekdoto, ki je drugače ne bi izvedeli.

Prenočišča

Lodge 32: od 25 € na osebo na skupnih ležiščih

Hostel je idealna rešitev za potnike, ki potrebujejo ugodno nastanitev. Nahaja se v centru mesta z lahkim dostopom do vseh znamenitosti.

Vanadis L And Bad Hote: od 69 € na osebo

Stockholm (Central)
Hotel se nahaja v čudovitem okolišu Vanadis Grove; v bližini hotela se nahajajo Vandaijeve kopeli, kjer imaš priložnost, da se pozabavaš v bazenih in na toboganih. Do prve metro postaje je le kratek sprehod, ki te loči od raziskovanja tega zanimivega mesta. Sobe so dobro opremljene in kopalnice so skupne.

Best Western Columbus Hotel: od 124 € na osebo

Stockholm (Södermalm)
Columbus Hotel je manjši hotel, ki se nahaja v stavbi zgrajeni leta 1780. Lokacija je mirna, brez motečega hrupa okolice in prometa, v bližini pa se nahaja tudi prelepa cerkev sv. Katarine. Sobe so srednjih velikosti in so lepo opremljene, skupne kopalnice se nahajajo na koncu vsakega hodnika. V predelu, kjer se nahajaš imaš ogromno možnosti za nakupovanje, sprostitev ter okušanje lokalne kulinarike. Poleg tega ste z metrojem le v parih minutah že v centru Stockholma.

Malardrottningen Yacht: od 157 € na osebo

Stockholm (Central, Old Town)
Malardrottningen Hotel je zelo zanimiv hotel – če se odločite za bivanje pri njih, boste spali v veliki beli jahti zasidrani v srcu Stockholma na jezeru Malaren. Nahaja se čisto blizu starega mestnega jedra ter restavracij in barov. Vse kabine so opremljene z vsemi osnovnimi pripomocki.

Vse cene so informativne narave in se lahko spreminjajo glede na ponudnika in valuto. Za vse ostale informacije smo na voljo na travel@nomago.si ali 080 47 42.

Lonely Planet vodič!

Katere vodiče imamo na zalogi?

  • Sweden

* Cene so informativnega značaja, zato se lahko spremenijo. Pri tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost.

Rezerviraj dnevni izlet ali ogled z lokalnim vodičem!