Sydney

Letalska karta

Sydney ima s 4 milijoni prebivalstva pridih velikega mesta, vendar je tudi obkroženo z gorami in morjem, kjer je polno možnosti za popoldanski skok do plaže ali dnevni izlet v gore. Ugodna ponudba letalskih vozovnic v deželo tam spodaj in v mesto Sydney.  Za bolj specifične želje oddaj povpraševanje za izbran termin.

Sydney

Izleti in aktivnosti

Enodnevni tečaj surfanja: 62 €

Odpravi se na peščeno plažo blizu Sydneyja in pusti izkušenim surferjem, da te uvedejo v skrivnosti tega vodnega športa.

Degustacija vin (Hunter Valley): od 78 €

Avstralska vina so med najboljšimi na svetu. Pokušaj jih na celodnevnem izletu po najstarejši avstralski vinorodni regiji.

Sydney Opera Tour: od 19 €

Preprosto treba je vstopiti v to najbolj prepoznavno zgradbo mesta, kjer so nastopili vsi znani glasbeniki. Vstopi v backstage tudi ti!

Blue Mountain: od 52 €

Le uro vožnje zahodno od Sydneyja vas bo presenetila divjina z neverjetnimi pogledi iz mizastih gora. Tekom izleta izveš več o aboriginih, dotakneš koale in kenguruja …

Prevozi

Izberi si vlak ali bus in s pomočjo kart, ki ti jih ponujamo pri nas, odkrij vse kotičke v Avstraliji. Ponudba

različnih opcij je široka in za vsakogar se najde pravi načrt. Če bi najmanjšo celino na svetu rad odkrival z avtobusom, si oglej stran o Greyhound Australia, izbereš pa lahko tudi posebne ture Oz Experience.
Na pot pa se seveda lahko odpraviš tudi z vlakom Rail Australia ali letalom.Greyhound au map

Delo in tečaj angleščine

Bi rad namesto oz. poleg poležavanja na plaži še kaj zaslužil in se naučil angleškega jezika? Potem je program Work & Study Australia kot nalašč zate. Lahko si poiščeš delo na gostinsko-turističnem področju ali pa delaš pri družini kot demi-pair. Zraven te čakajo seveda še različni tečaji angleščine na vseh stopnjah.
Več …

Prenočišča

Paket dobrodošlice (Arrival package)

Cena: od 146 € po osebi
Vključen transfer iz letališča, dve nočitvi v hostlu, zajtrk, celodnevni izlet v narodni park Blue Mountain, kjer se boš lahko dotaknil koale in kenguruja, obiskal vasi in zvedel kaj več o aboriginih.

Hostli:

Wake Up Hostel Sydney

Nočitev v večposteljni sobi: od 23 € na osebo

Živahen hostel v središču Sydneyja, s svojim barom, čistimi in svetlimi sobami ter internetom. Z ISIC izkaznico pa dobiš še voucher za brezplačno pijačo. Za isto ceno sta na voljo prav tako zelo priljubljena Base hostel in Nomads Hostel.

Hoteli:

Abey Hotel ***

Dvoposteljna soba že od 153 €

Hotel se nahaja v trendovski četrti, le 5min stran od centra mesta in 2,5 km od opere.

Travelodge Wynyard Hotel ****

Dvoposteljna soba že od 249 €

Hotel se nahaja v središču mesta, v poslovnem predelu CBD (Central Business District). Slavna Sydney Opera House in Sydney Harbour Bridge sta manj kot 20 min hoje stran.

Vse cene so informativne narave in se lahko spreminjajo glede na ponudnika in valuto. Za vse ostale informacije smo na voljo na travel@nomago.si ali 080 47 42.

Lonely Planet vodiči

Pri nas lahko dobiš tudi celo vrsto Lonely Planet vodičev. Katere vodiče imamo na zalogi?

  • Australia
  • Australia & New Zealand on a shoestring
  • East Coast Australia
  • Northern Territory & Central Australia
  • Melbourne
  • New South Wales
  • Sydney & New South Wales
  • Queensland & the Great Barrier Reef
  • Tasmania
  • Diving & Snorkeling: The Great Barrier Reef

* Cene so informativnega značaja, zato se lahko spremenijo. Pri tem ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost.

Rezerviraj dnevni izlet ali ogled z lokalnim vodičem!