Novice

Izkoristi mesec popotniških popustov

datum objave | 04. junij 2019
1490

Junij je mesec, ko že diši po poletnem dopustu, misli uhajajo na plažo in prvi skok v morje. Če svojih poletnih počitnic ali potovanja, ki ga načrtuješ kadar koli v prihodnje, še nisi rezerviral, imaš sedaj priložnost, da pri nakupu popotniških storitev prihraniš.

Če letalsko karto junija kupiš pri nas, boš ob rezervacij avtomobila na destinaciji, sklenitvi potovalnega zavarovanja Coris ali ob nakupu vodiča Lonely Planet dobil 5% popust na vsako posamezno storitev. 

web

 

Kako lahko koristiš 5 % popusta na rent-a-car, potovalno zavarovanje Coris ali vodič Lonely Planet?

Popust bo vključen v ponudbo, če pri nas kupiš letalsko karto. Oddaj povpraševanje za letalsko karto in agenti ti bodo pripravili super ponudbo za vse, kar potrebuješ. Povpraševanje lahko oddaš prek spletnega obrazca, telefona na 080 47 42, e-naslova travel@nomago.si ali osebno v poslovalnici na Ajdovščini 1 v Ljubljani, v Novi Gorici ali Celju.

oddaj povpraševanje

 

Letalske karte

Dnevno objavljamo ugodne letalske karte, ki te bodo ponesle na čisto vsak konec sveta. Spremljaj naše “cool akcije”, kjer te čakajo top akcijske cene letalskih kart.

oglej si cool akcije

 

Če pa imaš v mislih že izbrano destinacijo, na katero želiš poleteti, oddaj povpraševanje.

oddaj povpraševanje

 

Rent-a-car – najem avtomobila na destinaciji

Destinacijo boš najlažje raziskal z najetim avtomobilom, ki ti dopušča popolno svobodo, da raziskuješ v svojem ritmu in dopoldan zaplavaš v sanjskem zalivu, popoldan pa se že sprehajaš po zanimivem mestu. Izberi si, za koliko dni bi rad najel avtomobil, opredeli, kakšen avtomobil si želiš, sporoči, če potrebuješ otroški sedež in ko prispeš na destinacijo, boš najet avtomobil le še prevzel.

več o najemu avtomobila

rent a car

IZKORISTI POPUST: Če junija pri nas kupiš letalsko karto, je cena rezervacije najema avtomobila 5 % nižja.

oddaj povpraševanje

 

Potovalno zavarovanje Coris

Bolj kot kar koli drugega na potovanju ali počitnicah potrebuješ potovalno zavarovanje, saj res nikoli ne veš, kaj se ti bo na potovanju pripetilo. Zlom noge na Filipinih, huda okužba s hrano v Braziliji ali boleč zob v Španiji – zavaruj se in pusti skrbi doma. Če se ti kar koli pripeti in boš dobro zavarovan, te bodo zdravniki oskrbeli brez nepredvidenih finančnih zapletov.

Več o potovalnem zavarovanju Coris

 

IZKORISTI POPUST: Če junija pri nas kupiš letalsko karto, je cena potovalnega zavarovanja Coris 5 % nižja.

oddaj povpraševanje

 

Vodič Lonely Planet

Si na počitnicah tudi ti raje bolj »offline«? Naj si tudi pametni telefon odpočije, z vodičem Lonely Planet imaš vse informacije, ki jih potrebuješ o destinaciji, vedno pri sebi. Od lokalnih znamenitosti, zanimivosti iz zgodovine, nasvetov za dobro kosilo in še marsikaj. Pri nas dobiš najnovejše izvode vodičev.

Več o vodičih Lonely Planet

packing travel passport

IZKORISTI POPUST: Če junija pri nas kupiš letalsko karto, je cena vodiča Lonely Planet 5 % nižja.

oddaj povpraševanje

 

S shuttle prevozom Nomago do Brnika

Če v naši agenciji kupiš letalsko karto z ljubljanskega letališča, se lahko iz Ljubljane ali bližnje okolice do letališča zapelješ po posebni akcijski ceni 6 EUR. To je stalna ugodnost za naše stranke in velja vedno, ne samo v juniju.

shuttle kombi brnik

 

Izkoristi mesec popustov in si zagotovi super potovanje po ugodni ceni! ?✈? 

oddaj povpraševanje