Tips&Tricks

Kako ti lahko Nomago pomaga na tvojem potovanju?

datum objave | 13. avgust 2019
348

Veš, kaj vse počnemo? Poskrbimo lahko za vse vidike tvojega potovanja – od priprav na potovanje, poti do letališča do dejanskega potovanja, pa naj bo to poslovno potovanje, poletni dopust z družino ali raziskovanje oddaljene dežele.

1. Letalske karte

Pri nas lahko kupiš letalske karte za svoje sanjsko potovanje ali službeno pot. Pri nakupu ti bodo pomagali naši izkušeni agenti, ki so tudi sami navdušeni popotniki. Pogosto se zgodi, da lahko dobiš nasvet kar iz prve roke. Vemo tudi, koliko časa moraš imeti, če moraš na katerem letališču prestopati.

Nomago Travel - organizacija potovanja - letalske karte

Redno spremljamo akcije in ugodne cene letalskih kart, zato lahko računaš, da boš za svoj denar dobil največ.

Poišči ugodno letalsko karto

2. Prevoz do sedmih letališč

Vemo, da se potovanje začne s potjo na letališče, zato ti omogočamo udobno  in hitro vožnjo na letališče brez skrbi zaradi prometa ali iskanja parkirnega mesta.

intercity2

Do Brnika te bo odpeljal naš kombi, do drugih letališč (Benetke, Treviso, Stuttgart, Dunaj, Frankfurt) pa se lahko odpraviš z udobnim InterCity avtobusom, kjer boš lahko pred odhodom napolnil baterijo svojega telefona in prenosnika ter preveril še zadnjo službeno e-pošto, saj je opremljen z vtičnicami ter brezplačnim wi-fijem.
Rezerviriraj vozovnico

Če pa bi rad potovanje začel v stilu, morda koga presenetil ali pa se odpravljaš na pomembno poslovno pot, se lahko odločiš za luksuzen prevoz z osebnim avtomobilom z voznikom.

Rezerviraj VIP transfer

3. Zavarovanje za potovanje

Če se odpravljaš na potovanje, je potovalno zavarovanje nujno.

Multi trip zavarovanje

Pri nas lahko skleneš različna turistična zavarovanja, mi pa ti bomo svetovali, katero zavarovanje je najprimernejše zate ter kolikšno kritje je primerno za katero lokacijo.

Skleni zavarovanje

4. Rent-a-car

Če želiš biti na svojem popotovanju karseda neodvisen, bo raziskovanje dežele z najetim avtomobilom pravo zate.

rent a car

Pri nas ti lahko uredimo najem avtomobila po vsem svetu, pri čemer so cene pogosto nižje kot pri rezervaciji neposredno pri ponudniku, najameš pa lahko tudi avtodom – predvsem za raziskovanje prostranstev Avstralije in Nove Zelandije.

NAJEMI VOZILO PO MERI

5. Urejanje viz

Potuješ v državo, ki za vstop zahteva vizo?

visa stamps boarding pass passport map shutterstock 397569799 big

Pogosto zahtevno in zamudno urejanje birokracije lahko prepustiš nam – uredimo ti lahko vizo za večino držav, ki zahtevajo vizo za vstop.

PRISKRBI SI VIZO

6. Iskanje in rezervacija hotelov

Resda so doživetja tista, ki bodo zaznamovala tvoje potovanje, vendar pa je udobna namestitev pomembna za to, da si boš dobro odpočil.

Hotel

Izbiraš lahko med low-budget nastanitvami ter hostli, ljubkimi hoteli po dostopnih cenah ali pa premium hoteli, če se želiš na potovanju razvajati. Vsekakor pa bomo poiskali hotel po tvojih željah.

Rezerviraj prenočišče

Dovoli nam, da ti pomagamo pri načrtovanju in izvedbi tvojega naslednjega potovanja. Prepričani smo, da bomo upravičili tvoje zaupanje. Pokliči na 080 47 42 ali se oglasi v eni izmed poslovalnic Nomago Travel in organizirali ti bomo nepozabno potovanje po tvojih željah.