Tips&Tricks

Kako v resnici rad potuješ – če gre verjeti astrologiji

datum objave | 09. avgust 2021
9828

Potovanja so super, o tem ni dvoma, ampak po drugi strani pa vemo, da radi potujemo na različne načine. Morda rad načrtuješ potovanje do zadnje minute ali pa se preprosto usedeš v avto in odpelješ. Menda na to vpliva tudi tvoje astrološko znamenje. In ne le to – z nekaterimi znamenji se boš na potovanju lažje ujel kot z drugimi.

Preveri, če se strinjaš z ugotovitvami – kaj pa, če je vse res? 😉

Oven (21. marec–19. april): Neodvisnež, ki rad tvega

Oven rad potuje sam, saj se mu tako ni treba prilagajati in sklepati kompromisov, ko ga zamika kakšen bolj drzen podvig, recimo vzpon na goro Kilimandžaro ali obisk vulkana na Krakatavu. Je dinamičen, športen popotnik, ki ne zgublja časa s pretiranim načrtovanjem podrobnosti. Želi odkrivati še neraziskane, turistično manj zanimive lokacije.

Najboljši sopotnik: kulturna dvojčka

Bik (20. april–20. maj): Zadovoljnež

Bik je med vožnjo po navadi videti zaspan in nezainteresiran, v resnici pa premišljuje o podrobnostih potovanja in že uživa v njih. Biki so zelo temeljiti, ko načrtujejo, zato so tudi vedno pripravljeni na morebitne spremembe načrtov. Je bil let iz Londona prestavljen? Bik že ima pripravljen načrt ogledov, ko čaka na letalo.
Lepota in hrana sta zelo pomembni za bika, zato se bo potrudil preizkusiti prav vse specialitete, ki so mu na voljo – v restavraciji ali mestu.

Najboljši sopotnik: pripravljena devica

Dvojčka (21. maj–20. junij): Požiralec kultur

Dvojčki radi potujejo s svojimi prijatelji in družino, saj so zelo družabni. So tudi zelo prilagodljivi in bodo želeli preizkusiti vse – od lokalnih običajev do kulinarike in celo narodne noše. Skoraj kot bi snemal kakšno turistično oddajo! Z dvojčki ne boš dolgo ostal na istem mestu, saj se hitro začnejo dolgočasiti in se bodo želeli premakniti. Na srečo imajo v prtljagi vse svoje naprave in kup knjig za tistih nekaj trenutkov, ko se ustavijo.

Najboljši sopotnik: neodvisni oven

Rak (21. junij–22. julij): Povratnik

Rak rad nekam odpotuje, tam posname nešteto fotografij, se doma potovanja nostalgično spominja – in se nato vrne. Raki so namreč najbolj sentimentalni popotniki, kar jih boš srečal, in s ponovnimi obiski spomine zacementirajo za vedno.
Radi se odpravijo nekam vodi in ostanejo na enem mestu – ne bodo se selili po več krajih. Če grejo na Havaje, bodo ostali na Oahuju in ne bodo niti pomislili, da bi odpotovali na Kauai ali Maui.

Najboljši sopotnik: prijazni ribi

Lev (23. julij–22. avgust): Elegantnež

Če iščeš sopotnika za robinzonsko dogodivščino, potem lev ne bo najboljša izbira – obožujejo namreč luksuz. Bivali bodo v najboljših hotelih, jedli v najboljših restavracijah, med posameznimi ogledi pa bodo našli čas za razvajanje v termah. Tudi levi radi potujejo v družbi, saj imajo radi občinstvo. So ljubitelji gledališča in glasbe in bodo izbrali ekstravagantne in razkošne počitnice, kjer bo na voljo tudi takšna zabava.

Najboljši sopotnik: strastni škorpijon

Devica (23. avgust–22. september): Pripravljeni popotnik

Devica bo tako temeljito raziskala svojo destinacijo, da bo ob dejanskem odhodu že opremljena z neštetimi popusti in ugodnostmi. Upamo le, da hotelska soba, ki je bila na spletu videti tako popolna, ne bo kakšna zapuščena luknja in bi bilo treba menjati hotel. Device namreč ne marajo spreminjati načrtov. Devica je tiste vrste sopotnik ki bo opremljen z vsem: odpirač za steklenice ali zdravilo proti potovalni slabosti je vedno pri roki.

Najboljši sopotnik: zadovoljni bik

Tehtnica (23. september–22. oktober): Prilagodljivec

Za tehtnico je potovanje lahko tudi priložnost za romantiko – pa naj bo to s trenutnim partnerjem ali nekom, ki ga sreča na poti. Na potovanju si želijo zabave in sprostitve, brez posebnih obremenitev ali nepotrebnih konfliktov.
Tehtnice so super sopotniki, saj so prilagodljivi in radi preizkušajo nove stvari.

Najboljši sopotnik: navdušeni popotnik strelec

Škorpijon (23. oktober–21. november): Strastni popotnik

Škorpijon je eden najbolj strastnih in filozofsko navdahnjenih popotnikov med znamenji. Raje se bodo odpravili na dobro načrtovano, organizirano potovanje kot na spontan izlet za konec tedna. Pripravljen je tudi na dolgo varčevanje za sanjsko potovanje.
Škorpijon se bo poglobil tudi v zgodovino kraja, ki ga obišče, prav vsako potovanje pa ga bo zaznamovalo.

Najboljši sopotnik: razkošni lev

Strelec (22. november–19. december): Stalni popotnik

Če ima kdo popotniški gen, je to gotovo strelec. Res radi potujejo in če nimajo naslednjega potovanja že načrtovanega, se počutijo kar nekoliko utesnjene. Ni pomembno, koliko potujejo, še vedno jih navdušijo novi kraji in ljudje, ki jih na potovanjih srečajo.
Strelec ima rad vse vrste potovanj – z veseljem se odpravi na spontan izlet z avtom, avanturistični podvig ali luksuzne počitnice, saj lahko povsod doživi kaj novega.

Najboljši sopotnik: prilagodljiva tehtnica

Kozorog (20. december–19. januar): Organizirani popotnik

Kozorogi imajo radi vse načrtovano. Sedež na letalu bodo izbrali takoj, ko je mogoče, rezervacije hotelov bodo opravljene dolgo pred odhodom. Prebrali bodo tudi vodnik in si v njem označili kraje, ki jih nikakor ne gre izpustiti.
To ne pomeni, da niso prilagodljivi, ampak želijo biti pripravljeni, če gre kaj narobe. Kozorogi ne marajo tveganj in bi bili zgroženi, če bi kdo predlagal, naj ne rezervirajo hotela vnaprej.

Najboljši sopotnik: osredotočeni vodnar

Vodnar (20. januar–18. februar): Popotnik z namenom

Vodnarjeva potovanja morajo imeti pomen – morda bodo prostovoljci na drugem koncu sveta ali raziskovali družinsko zgodovino. To ne pomeni, da se ne morejo odpraviti na potovanje kar tako, za zabavo, se pa raje odpravijo, če ima pot še kakšen podpomen.
Vodnar se želi na potovanju česa naučiti ali komu pomagati – in včasih bo dovolj že to, da bo s potovanjem osrečil svojega sopotnika.

Najboljši sopotnik: organizirani kozorog

Ribi (19. februar–20. marec): Prijazni popotnik

Če bodo ribe na potovanju srečale človeka ali žival, ki potrebuje pomoč, se bodo potrudile, kolikor se le da, da bi pomagale, pa čeprav zaradi tega zamudijo izlet z ladjico ali ogled majevskih ruševin.
Ribe nimajo posebej določenih meril, kakšna potovanja so jim všeč – lahko grejo v luksuzne terme ali na raftanje na divjih vodah. Raje imajo spontana potovanja kot do potankosti načrtovane počitnice. Svojo domišljijo in kreativnost bodo uporabile, kamorkoli se odpravijo.

Najboljši sopotnik: vračajoči se rak

Se s svojim najljubšim sopotnikom ujameš, kot je tule opisano? No, na horoskop nimamo vpliva, najdemo pa vama lahko najboljše letalske povezave, kar tudi nekaj šteje, kajne? Oglasi se v eni izmed poslovalnic Nomago Travel ali pa nas pokliči na 080 47 42!

Oddaj povpraševanje