Novice

Kdo je srečnež, ki bo odpotoval v Pariz?

datum objave | 20. november 2018
6792

Bi se rad sprehodil po pariških ulicah in si zamrmral Les Champes-Elysees? Se želiš povzpeti na znamenit Eifflov stolp in si glavno mesto Francije ogledati iz ptičje perspektive? Naše sledilce, bralce in popotnike vedno radi razveseljujemo s presenečenji. Tokrat smo v sodelovanju z Air France podarili letalsko karto za dve osebi, ki bo srečneža popeljala v prestolnico romantike in mesto ljubiteljev življenja, Pariz! 

Final foto
Pariz je očarljiv v vsakem letnem času. Ne glede na to, ali se boš tam mudil v zimskih mesecih in boš maslene rogljičke okušal v prijetnih kavarnah, ali pa se boš spomladi podal na piknik v park z bageto pod roko in izborom francoskih sirov v košari – v Parizu boš vsekakor užival.Nagradna igra je zaključena. Srečna nagrajenka, ki prejme letalsko karto za 2 osebi od Ljubljane do Pariza je:

Amanda H. Ponjevič

Iskrene čestitke!

Pravila in pogoji nagradne igre

Želiš ostati v stiku z našimi novostmi in drugimi obvestili? Vpiši svoj e-naslov in enkrat do dvakrat na mesec te bodo v tvojem nabiralniku čakale informacije o zanimivih in ugodnih potovanjih.

IZBERI SI NOVICE ZASE